Markle VS Middleton: O καυγάς που... «αποσιωποιήθηκε» και τα δάκρυα της Kate

Markle VS Middleton: O καυγάς που... «αποσιωποιήθηκε» και τα δάκρυα της Kate

Λίγο πριν το γάμο της Meghan έγινε... «της κακομοίρας»!

Ένας χαμός επικρατεί αυτές τις μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, μιας και εκτός φυσικά από τον Covid, οι Βρετανοί έχουν να αντιμετωπίσουν και κάτι ακόμα, το οποίο- ανησυχούμε -αλλά πιθανότατα να τους απασχολεί εξίσου με την πανδημία! Κυκλοφόρησε που λέτε, η βιογραφία «Finding Freedom», που φυσικά αναφέρεται στους Harry και Meghan, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη, σοκάροντας το κοινό και προκαλώντας αμέτρητα σχόλια.

Ένα από τα συμβάντα που αναλύονται με σκοπό φυσικά να λάμψει η αλήθεια, είναι και το περιστατικό ανάμεσα σε Meghan Markle και Kate Middleton, λίγες μέρες πριν το γάμο της πρώτης. Οι φήμες υποστήριζαν, ότι οι δύο γυναίκες, καυγάδισαν στο fitting που έκαναν τα παρανυφάκια, και όπως κάποιοι λένε, με κεντρικό θέμα ένα… καλσόν. Μάλιστα είχε ακουστεί, ότι η Meghan είχε πει τόσο βαριά λόγια, που προκάλεσαν τα δάκρυα της Kate, η οποία μόλις είχε γεννήσει τον πρίγκιπα Louis και ένιωθε ευάλωτη.

Στο «Finding Freedom» ωστόσο, υποστηρίζεται ότι ναι μεν υπήρξε καυγάς, χωρίς τα δάκρυα της Kate δε. «Δεν θα λέγαμε ότι οι δύο δούκισσες υπήρξαν ποτέ φίλες. Δεν είχαν κάποια κόντρα, αλλά δεν έκαναν και παρέα, γιατί πολύ απλά δεν πρόλαβαν να γνωριστούν», υποστηρίζει μία από τις μαρτυρίες. «Ποτέ τους δεν είχαν κάτι κοινό, εκτός φυσικά από τη βασιλική οικογένεια. Οι άνθρωποι του Παλατιού ήταν που έκαναν σχόλια και αποκαλούσαν την Meghan “showgirl” και “το κορίτσι με τις πολλές αποσκευές”.

Όπως είναι φυσικό, οι αναλυτές έχουν πέσει πάνω από τις κοινές τους φωτογραφίες, προκειμένου μέσα από τη γλώσσα του σώματος, να προσπαθήσουν να διαλευκάνουν την μεταξύ τους σχέση.

Εμείς έχουμε κάποιες στην παρακάτω gallery αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι καταλάβαμε και πολλά. Δοκίμασε αν θέλεις: