Μαρία Σολωμού: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι 45 σε αυτήν τη photo

Μαρία Σολωμού: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι 45 σε αυτήν τη photo

Το κορμί της είναι τόσο απίστευτο που δεν υπάρχουν λόγια

Η γυμναστική είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο. Πριν βιαστείς να διαφωνήσεις, εξηγούμε. Δεν αναφερόμαστε στην απίστευτη διάθεση που έχουμε πριν αρχίσουμε τα προγράμματα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Μιλάμε, όμως, για όλα εκείνα τα θετικά που έχει να σου προσφέρει ψυχικά και σωματικά. Πέρα από την αποσυμπίεση όλου αυτού του άγχους της καθημερινότητας, σε βοηθάει να αποκτήσεις καλύτερο μεταβολισμό, έναν σωρό ιατρικά οφέλη και, φυσικά, ένα καλλίγραμμο και sexy σώμα.




Τα αποτελέσματα είναι πολύ ορατά σε όσους ασχολούνται. Και, όσον αφορά στις διάσημες, έχουμε πολλά παραδείγματα που να το πιστοποιούν, όπως η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός έχει ένα συγκλονιστικό κορμί που θαυμάζουμε χρόνια τώρα για τις αναλογίες του. Οπότε, όταν ανεβάζει φωτογραφία στην οποία αυτό αναδεικνύεται, δεν είναι ότι εκπλησσόμαστε, αλλά σίγουρα εντυπωσιαζόμαστε.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μία από αυτές τις φορές. Η ηθοποιός φόρεσε ένα αθλητικό crop top και το bikini bottom της και μας έκανε να μην πιστεύουμε ότι διανύει το 45ο έτος της ηλικίας της. Οι followers της δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και ανάμεσά τους βρέθηκαν μέχρι και διάσημοι σχολιάζοντας την ανάρτηση.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις.