Έφη Ρασσιά: Η Βάλια έκανε Instagram και ιδού τι ανέβασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έφη Ρασσιά: Η Βάλια έκανε Instagram και ιδού τι ανέβασε

Το πρώτο της post στην πλατφόρμα

Την Έφη Ρασσιά τη γνωρίσαμε περίπου 15 χρόνια πριν –ίσως και περισσότερο- μέσα από την σειρά του Χάρη Ρώμα, το Καφέ της Χαράς. Μικρό κοριτσάκι τότε η Βάλια ξεδίπλωνε το υποκριτικό της ταλέντο, χωρίς να ξέρει όμως αργότερα πως θα την κερδίσει η νομική. Ωστόσο είναι τόσο καλή σε ότι κάνει που και την νομική τελείωσε και επέστρεψε στην υποκριτική με εντυπωσιακή είσοδο στο πρώτο επεισόδιο του νέου Καφέ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η σειρά που αγαπήσαμε σαν παιδιά επέστρεψε και έγινε μία από τις αγαπημένες μας ξανά τον χειμώνα που πέρασε. Οκ, μπορεί ο κορονοϊός να μας χάλασε το πρόγραμμα των επεισοδίων, όμως ανυπομονούμε όσο τίποτα για τη συνέχεια, ειδικά μετά το σημείο που το αφήσαμε (ξέρεις εκεί που επιτέλους Μάνος και Βάλια φιλήθηκαν και το Twitter έστησε πανηγύρι). Η Έφη Ρασσιά δεν είναι τόσο μέσα στα social και παρά το γεγονός πως διαθέτει facebook account έχει ποστάρει ελάχιστες φωτογραφίες της. Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είδαμε πως απέκτησε και Instagram account και δεν θα σου το κρύψουμε, περιμέναμε καιρό την πρώτη ανάρτησή της.

Και αυτή έγινε μερικές ώρες πριν με ένα story αρκετά αναμενόμενο. Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε στις οθόνες μας, φυσικά από την αρχή που η Βάλια είναι ακόμη μικρή και κάποια φανατική τηλεθεάτρια έκανε story με την επεισοδιακή πρώτη συνάντηση Περίανδρου- Χαράς εκεί που μένει το αυτοκίνητο της πρωτευουσιάνας.

Η Έφη φυσικά έκανε repost το story και αυτό σηματοδότησε την αρχή στις αναρτήσεις της. Αν θέλεις μπορείς μάλιστα να την κάνεις και follow, ωστόσο δεν έχει καμία φωτό ακόμη σε αυτό.