Η Kate Hudson γιορτάζει τα γενέθλια της φίλης της με μια άκρως ελληνική φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Hudson γιορτάζει τα γενέθλια της φίλης της με μια άκρως ελληνική φωτό

Και αυτό σίγουρα δεν το περίμενες

Η Kate Hudson είναι μία από τις αγαπημένες μας και πολύ cool ηθοποιούς του Hollywood. Έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές την Ελλάδα, με πιο συχνούς προορισμούς της τις Σπέτσες και τη Μύκονο. Πριν από δύο χρόνια όταν ήταν έγκυος στην κόρη της Rani Rose την είδαμε τελευταία φορά στη χώρα μας, και γι’ αυτό η φωτογραφία της μας ξάφνιασε, ευχάριστα φυσικά. Η κολλητής της, Jamie Mizrahi, είχε τα γενέθλιά της, και η Kate Hudson το γιόρτασε και της ευχήθηκε με την πιο ελληνική φωτό ever.

Η φωτογραφία της είναι από το διάστημα εκείνο που η Kate Hudson ήταν έγκυος στην κόρη της – δεν μπορεί να μην βλέπεις την κοιλίτσα της- και βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές. Δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι τραβηγμένη η φωτογραφία, όμως το ελληνικό στοιχείο είναι διάχυτο παντού στη φωτογραφία.

Βρίσκονται καθώς βλέπουμε σε μία ήσυχη γειτονιά –ίσως να είναι και στη Αθήνα, όχι σε κάποιο νησί- με τα αέρινα φορέματα τους να γεμίζουν την εικόνα. Εκτός από τα αέρινα φορέματα τους όμως, όμως βλέπουμε μία τυπική ελληνική γειτονιά με τα αυτοκίνητά της παρκαρισμένα παντού. Δεν ήταν όμως μόνο αυτά που πρόδωσαν τη χώρα, αλλά και η οδική σήμανση και οκ, ίσως λίγο και οι κάδοι απορριμμάτων, που δεν είναι και το πιο ωραίο σημείο της εικόνας.

Αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε πάντως, είναι πως η Kate Hudson λατρεύει την Ελλάδα και γι’ αυτό της ευχήθηκε με αυτή τη φωτογραφία. Δες τη στη gallery που ακολουθεί.DPG Network