Τέλος για τη δίκη των Depp-Heard: Τι συνέβη και πότε θα βγει η απόφαση; (photos+video)

Τέλος για τη δίκη των Depp-Heard: Τι συνέβη και πότε θα βγει η απόφαση; (photos+video)

Πολλά εξωφρενικά ακούστηκαν και αναμένεται συνέχεια!

Χθες λοιπόν, ήταν η τελευταία μέρα μίας δίκης… παρωδία, όπου πολλά ακούστηκαν τα οποία η κοινή γνώμη μάλλον δεν ήταν έτοιμη να μάθει, ιδίως σε ό, τι είχε να κάνει με τον Johnny Depp και τις αδυναμίες του, τις οποίες η πρώην σύζυγός του Amber Heard, φρόντισε να αποκαλύψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αναμένεται να βγει το Σεπτέμβριο, ενώ με μία μικρή ανακεφαλαίωση να θυμίσουμε ότι ο Johnny ζητάει 350 χιλιάδες λίρες από την εφημερίδα «Sun», για συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από δημοσίευμα που τον αποκαλούσε «Wife beater (αυτός που χτυπάει τη γυναίκα του)».

Η αίσθηση που επικρατεί μέχρι στιγμής είναι ότι ο Depp πάει για την πρώτη του νίκη, ενώ οι περιπέτειές του δεν τελειώνουν εδώ, μιας και επίκειται ακόμη ένα δικαστήριο στη Virginia των ΗΠΑ, εναντίον της Amber Heard.

Η δίκη θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ενώ ο Johnny διεκδικεί από την πρώην σύζυγό του 50 εκατομμύρια δολάρια, έπειτα από δηλώσεις της στην «Washington Post», ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Και μπορεί να μην κατονόμασε ποτέ τον star του Hollywood, αλλά οι δικηγόροι του Depp θεωρούν ότι τον φωτογράφησε και φυσικά περνούν στην αντεπίθεση.

Πάντως, ο Johnny βγήκε από τη δικαστική αίθουσα ιδιαίτερα ευδιάθετος υψώνοντας το χέρι του και ευχαριστώντας τους θαυμαστές του, ενώ η Amber, έκανε δηλώσεις κατά τις οποίες δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ήταν μία πολύ επίπονη διαδικασία. Να ξαναζώ τη σχέση μου με τον Johnny και να βγαίνουν στη φόρα όλες οι λεπτομέρειες της προσωπικής μας ζωής. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας», είπε μεταξύ άλλων. Το κοινό βέβαια δεν συγκινήθηκε και την αποδοκίμασε, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο!



Ραντεβού το Σεπτέμβριο λοιπόν.

Δες παρακάτω τη gallery: