Μadonna: H αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Μadonna: H αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Μίλησε για πρώτη φορά για το τι πραγματικά της συμβαίνει!

Μπορεί να τα έχει χάσει κάπως τελευταία, εντάξει θα μου πεις κουράστηκε να είναι superstar, αλλά στις καρδιές θα είναι για πάντα ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματα που γνώρισε ποτέ το καλλιτεχνικό στερέωμα. Αναφερόμαστε φυσικά στην Madonna, η οποία έχει μπερδέψει κάπως τους θαυμαστές της με τις θεωρίες συνωμοσίας περί Covid.

Παρόλα αυτά, πριν λίγες ώρες, μίλησε μέσω Instagram, και για την κατάσταση της υγείας της η οποία απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, μάλλον έχει υπάρξει και καλύτερη.

Το Φεβρουάριο που μας πέρασε, η διάσημη showwoman, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, στη διάρκεια της περιοδείας της. Τραυματισμός που την ανάγκασε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις, μιας και η υγεία της ήταν ιδιαιτέρως κλονισμένη.

Χθες λοιπόν, έκανε share στο Instagram της, ένα video από το 2005 όπου τη δείχνει να χορεύει το θρυλικό «Dancing Queen» πάνω σε πατίνια: «Αυτό το video μου δίνει ελπίδα ότι θα μπορέσω να περπατήσω ξανά χωρίς πατερίτσες και να ξαναγίνω μία βασίλισσα του χορού», έγραψε, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Δες την παρακάτω gallery: