The body: Πρέπει να δεις αυτές τις φωτό της Δέσποινας Βανδή με σορτς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The body: Πρέπει να δεις αυτές τις φωτό της Δέσποινας Βανδή με σορτς

Δες τις μία προς μία

Για την Δέσποινα Βανδή δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε πια. Η 51χρονη τραγουδίστρια δεν υπολόγισε καραντίνα και κορονοϊό, το έριξε στη γυμναστική και το σώμα που έχει φτιάξει απλά δεν υπάρχει. Τα καλλίγραμμα πόδια της σε κάνουν να ζαλίζεσαι και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Το κορμί της είναι ένα ποίημα και αν δεν πείθεσαι εύκολα δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στο Instagram account της. Η τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πανέμορφη Κύθνο, όπου πραγματοποιεί τα γυρίσματα της εκπομπής στην οποία συμμετείχε και έχουμε πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει.

Όχι μόνο για τις φωτογραφίες με τις ομορφιές του νησιού –ναι φανταζόμαστε ήδη τις ολιγοήμερες διακοπές μας σε κάποιο νησί- αλλά για όλες αυτές που έχει ανεβάσει αυτές τις ημέρες και την βλέπουμε είτε με κάποιο φόρεμα, είτε με κοντό σορτς. Τα καλλίγραμμα και σούπερ γυμνασμένα πόδια της έχουν κατακλύσει την οθόνη μας στο Instagram και δεν μπορούμε να μην τα σχολιάσουμε.

Η αλήθεια είναι πως η star σε όλη την καραντίνα δεν σταμάτησε λεπτό να γυμνάζεται, ούτε και όταν βγήκαμε από αυτή όμως. Μάλιστα τον τελευταίο μήνα το έχει πάει σε άλλο level το άθλημα, αφού την είδαμε όχι μόνο να κάνει κρίκους, αλλά και ασκήσεις yoga, όπως handstands και headstands. Τα δύο τελευταία ειδικά τα εκτελεί τόσο άψογα, που μοιάζει σαν να τα έκανε χρόνια εξάσκηση.

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο account της τις τελευταίες μέρες, μας έχουν κάνει να ιδρώσουμε τόσο, που δεν ξέρουμε αν φταίει το καλλίγραμμο κορμί της ή οι υψηλές θερμοκρασίες.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις τι εννοούμε.