Hotter than ever: Οι φωτό του Brad Pitt που τον «ανέβασαν» στα μάτια μας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Hotter than ever: Οι φωτό του Brad Pitt που τον «ανέβασαν» στα μάτια μας

Ο ηθοποιός που όλες αγαπήσαμε

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται το Σεπτέμβριο από τον χωρισμό του Brad Pitt με την Angelina Jolie. Το 2016 η Angie ανακοίνωσε τον χωρισμό τους με την είδηση να γίνεται viral σε χρόνο dt και σχεδόν κανένας να μην μπορεί να την πιστέψει. Έκτοτε μεσολάβησαν πολλά πράγματα μεταξύ τους, διαμάχες, δικαστήρια κλπ, και πλέον τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση έχει φτιάξει αρκετά μεταξύ τους. Οι πληροφορίες που τον θέλουν να «παίζει» με την Aniston έχουν ενοχλήσει αρκετά τη Jolie, αυτό αναφέρουν τα δημοσιεύματα τουλάχιστον, ωστόσο η σχέση τους είναι φαινομενικά καλή, και αυτό για χάρη των παιδιών τους.

Πολύ σπάνια βλέπουμε πια τον Brad σε εξόδους, αν και τον χειμώνα τον χορτάσαμε σε τόσα βραβεία που παρευρέθηκε. Οι τελευταίες του φωτογραφίες όμως ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για να θυμηθούμε τον παλιό καλό Brad. Ναι, ανέκαθεν ήμασταν in love μαζί του, γιατί ας μη γελιόμαστε είναι ένας γοητευτικότατος άνδρας, όμως οι φωτό στις οποίες απαθανατίστηκε τον ανέβασαν ακόμη περισσότερο στα μάτια μας.

Ο φακός τον τσάκωσε με την μηχανή του να μπαίνει και να βγαίνει από την ιδιωτική περιοχή του Los Feliz στην Καλιφόρνια, όπου βρίσκεται το σπίτι της Angelina Jolie. Υποθέτουμε λοιπόν πως ο Brad Pitt πήγε από εκεί για να δει τα παιδιά του. Μάλιστα, φημολογείται –όπως κι εμείς σου αναφέραμε- πως τελευταία οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά. Μην το σκέφτεσαι καν, αποκλείουμε κάθε μορφή επανασύνδεσης.

Ο 56χρονος ηθοποιός εθεάθη να οδηγεί μία από τις μηχανές του και θα λέγαμε πως ήταν απίστευτα hot. Welcome back Brad, μας έλειψες.