Ο κουμπάρος του Jamie Hince θα είναι γυναίκα

Ο κουμπάρος του Jamie Hince θα είναι γυναίκα

Άλλη μια εκκεντρικότητα στον γάμο της Kate Moss και του ρόκερ της. Ο best man του Hince θα είναι best woman.

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς –γιατί εμείς είμαστε εναλλακτικοί τύποι και μας ενδιαφέρει περισσότερο ο γάμος του διασημότερου top model και του κιθαρίστα του αγαπημένου συγκροτήματος των Kills από τους όποιους γαλαζοαίματους- γίνονται όλο και πιο γνωστές σιγά σιγά, και η τελευταία έρχεται για να δώσει λίγη ακόμα εκκεντρικότητα σε ένα γεγονός που είναι ούτως ή άλλως ιδιαίτερο από μόνο του.

Κατά την παράδοση, λοιπόν, ο γαμπρός στην τελετή του γάμου έχει δίπλα του τον best man του, κάτι σαν τον δικό μας κουμπάρο, και η νύφη τις bridesmaids της. Κι εδώ έρχεται το twist του Jamie Hince. Ο μουσικός έκανε best man του, όχι κάποιον κολλητό του, αλλά το έτερον ήμισυ του συγκροτήματός του, την τραγουδίστρια Alison Mosshart. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει με τα χρόνια μια σχέση αδερφού-αδερφής, μιας και η στενή συνεργασία τους τους έφερε πολύ κοντά και καταλαβαίνουν στην εντέλεια ο ένας τον άλλον.

Η Mosshart, λοιπόν, θα είναι αυτή που θα αναλάβει να διοργανώσει το bachelor του γαμπρού, τη μάζωξη τη μέρα του γάμου όπου θα τον ντύσουν για την εκκλησία, θα είναι αυτή που θα φυλά τις βέρες και αυτή που θα βγάλει τον πρώτο λόγο στο τραπέζι της δεξίωσης.

Στο πλευρό της Mosshart, ως κυρία επί των τιμών (bridesmaid) της Kate Moss, θα βρίσκεται η κόρη του μοντέλου, η οκτάχρονη Lila, την οποία η Moss είχε αποκτήσει με τον πρώην μάνατζέρ της, Jefferson Hack, καθώς και άλλα δύο παρανυφάκια, τα παιδιά της Sadie Frost με τον Jude Law, η δεκάχρονη Iris και ο επτάχρονος Rudy.

Μια τελευταία λεπτομέρεια. Ο γάμος της Moss και του Hince έχει πάρει το όνομα «Mosstock», ένας συνδυασμός του ονόματος του μοντέλου με το θρυλικό μουσικό φεστιβάλ του Woodstock, καθώς το πάρτι μετά την τελετή θα κρατήσει για τρεις μέρες. Πνευματώδες.