Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη δεν βρίσκεται στην Άνδρο!

Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη δεν βρίσκεται στην Άνδρο!

Όχι δεν είναι στην Άνδρο

Ήταν 1η Ιουλίου όταν αποχαιρετίσαμε την Ελένη Μενεγάκη από την καθημερινή τηλεοπτική ζώνη, και ο αποχαιρετισμός ήταν αρκετά συγκινητικός και ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά. Την ανακοίνωση για την αποχώρησή της είχε επιβεβαιώσει δύο μήνες πριν την ημέρα της γιορτής της. Από την αποχώρησή της κι έπειτα η Ελένη Μενεγάκη έγινε ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το Instagram της να γεμίζει φωτογραφίες από την Άνδρο και τον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα.



Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές όλο αυτό το διάστημα να ποζάρει με το μαγιό της, να ποζάρει στο σπίτι της, μόνη ή με τα παιδιά της, και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες της κάθε φορά μας ενθουσιάζουν. Κι ενώ κάθε φορά που τη βλέπουμε αναρωτιόμαστε πότε θα πάμε κι εμείς διακοπές, η σημερινή της φωτογραφία μας παραξένεψε. Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και κάποιες ώρες δεν βρίσκεται στην Άνδρο, αλλά κάπου αλλού.

Η παρουσιάστρια μάλιστα μας καλημέρισε με μια φωτογραφία μέσα από το Instagram account της. Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε στον κήπο του σπιτιού της στην Αθήνα και όλοι αναρωτηθήκαμε τι κάνει στην πρωτεύουσα τέλος Ιουλίου. Πολλά περνούν από το μυαλό μας, όμως επειδή μπορεί και οι εικασίες μας να μην είναι σωστές δεν θα επεκταθούμε στους λόγους που μπορεί να την έφεραν ξανά στη ζεστή αν μη τι άλλο πρωτεύουσα.

Με ένα κόκκινο αέρινο φόρεμα και μπροστά από τα λουλούδια της μας έστειλε την πιο γλυκιά της καλημέρα, αφήνοντας μας όμως με την απορία για τον λόγο της επιστροφής.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.