Μαθήματα αυτοπεποίθησης: Η star μας δείχνει το αληθινό (και υπέροχο) κορμί της

Μαθήματα αυτοπεποίθησης: Η star μας δείχνει το αληθινό (και υπέροχο) κορμί της

Επιτέλους μία φυσιολογική γυναίκα!

Περίεργη εποχή για τις γυναίκες το καλοκαίρι. Αντί λοιπόν όλες να το χαιρόμαστε, να είμαστε ξέγνοιαστες και να απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, όσο φυσικά μπορούμε, δεν είναι λίγες εκείνες που αντιμετωπίζουν θέματα με την εικόνα τους, με αποτέλεσμα δυστυχώς να κλείνονται στον εαυτό τους και τελικά να μην απολαμβάνουν τίποτα.

Μέγα λάθος αν με ρωτάς μιας και η ζωή είναι μικρή και οφείλουμε να τη χαιρόμαστε στο έπακρο. Και αν τα δικά μου λόγια σε αφήνουν παγερά αδιάφορη, ναι εντάξει δεν είμαι η κολλητή σου, υπάρχουν μερικές stars, οι οποίες συχνά πυκνά μας δίνουν άθελά τους μαθήματα αυτοπεποίθησης.

Όπως έκανε η Rita Ora, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στην Ibiza, να κάνει την ηλιοθεραπεία της σε γιοτ (φυσικά) και να διασκεδάζει με την παρέα της.

Αυτό βέβαια που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ωστόσο το κορμί της Rita, η οποία ως γνωστόν είναι μία πολύ σέξι παρουσία. Που λέτε, η διάσημη τραγουδίστρια, μπορεί να μη διαθέτει αναλογίες μοντέλου, αλλά διατηρεί μία υγιή και γυμνασμένη σιλουέτα, η οποία θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλα τα νέα κορίτσια. Τι κι αν έχει κυτταρίτιδα; Και ποια δεν έχει τελοσπάντων;

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ:


https://www.instagram.com/p/CDPCEQMj2kJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading