Συγκλονίζει η σταρ: «Συγχώρεσα τον άνθρωπο που με παρενόχλησε σεξουαλικά»

Συγκλονίζει η σταρ: «Συγχώρεσα τον άνθρωπο που με παρενόχλησε σεξουαλικά»

Kάτι που ίσως δεν γνώριζες για τη διάσημη τραγουδίστρια. 

Υπήρξε ένα από τα πιο hot κορίτσια στα τέλη των ‘90s και αρχές των ‘00s, τότε που οι σημερινές 30άρες άκουγαν pop μουσική με μανία, και φυσικά την είχαν ίνδαλμα. Άλλωστε, μαζί με την Britney Spears και την Christina Aguilera, υπήρξαν η ιερή τριάδα της παγκόσμιας teen pop!

Και τώρα, στα 40 της, η Jessica Simpson, έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά, και έχοντας περάσει διά πυρρός και σιδήρου-οικογενειακά προβλήματα τα οποία έχουν απασχολήσει κατά καιρούς- τώρα πιο μπορεί να μιλήσει με θάρρος για ένα περιστατικό που αναμφισβήτητα την έχει σημαδέψει.

Μιλώντας λοιπόν στο podcast «The Girft of Forgiveness», αναφέρθηκε σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά κεφάλαια του βιβλίου της «Open Book», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται και στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε παιδική ηλικία.

Η ίδια μίλησε ανοιχτά για το θέμα, και ότι μόλις 8 χρόνια πριν, κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτό που της συνέβη και να συγχωρήσει τον άνθρωπο που της το έκανε. «Θέλω να ξέρεις ότι σε συγχωρώ και ότι δεν θέλω να βρεθώ κοντά σου ποτέ ξανά. Θέλω όμως να ξέρεις, ότι έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ανάμεσά μας και δεν πρόκειται να ζήσω στην άρνηση», αναφέρει η Simpson.

Δες την παρακάτω gallery: