Καλά κρατεί ο έρωτας! Η Συνατσάκη σε σπάνια κοινή έξοδο με το αγόρι της

Πατούλια Κατερίνα
Καλά κρατεί ο έρωτας! Η Συνατσάκη σε σπάνια κοινή έξοδο με το αγόρι της

Σπάνια έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι 

Θυμάσαι που την περίοδο της καραντίνας, η Μαίρη Συνατσάκη είχε αποφασίσει να την περάσει μόνη της; Σε τότε σύνδεσή της με την Φαίη Σκορδά, η Μαίρη είχε αποκαλύψει πως επειδή είναι μόνη της, έχει φροντίσει να εξοπλιστεί με το κατάλληλο τρίποδο. Έτσι όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια αν δεν περνά το διάστημα αυτό με τον σύντροφό της, εκείνη είχε πει πως με τον Αιμιλιανό Σταματάκη αποφάσισαν να τηρήσουν τα μέτρα και ο καθένας να είναι σε καραντίνα στο σπίτι του.

Και μπορεί η καραντίνα να πέρασε αλλά είχαμε καιρό να δούμε την Μαίρη με τον αγαπημένο της σε κοινή βραδινή έξοδο. Αυτό άλλαξε, μιας και το ζευγάρι έκανε μια κοινή έξοδο και απέδειξε πως ο έρωτας καλά κρατεί.



H παρουσιάστρια βρέθηκε στο θέατρο Άλσος. Μαζί με τον αγαπημένο της έφτασαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου: «Ζω Για Σένα Summer Edition». Στην παρέα τους ήταν και οι φίλες τους Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατρίνα Τσάνταλη, που μετά το τέλος έσπευσαν να συγχαρούν τον performer και να φωτογραφηθούν στο καμαρίνι μαζί του.

Η Μαίρη δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και μόνη μαζί με τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν κλείσει δύο χρόνια σχέσης. Δες τις κοινές τους πόζες παρακάτω.