Η Κάτια Ταραμπανκό ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ και είναι μια κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Κάτια Ταραμπανκό ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ και είναι μια κούκλα

Την έχεις δει;

Έχουν περάσει ακριβώς 7 μήνες από την ημέρα που το Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε. Το reality μοντέλων ανάδειξε δυο νικήτριες μεταξύ αυτών και την Κάτια Ταραμπανκό. Η Κάτια ξεχώρισε από τις οντισιόν ακόμη, δείχνοντας μας θέληση, πυγμή κι ένα κορίτσι αποφασισμένο να νικήσει. Και δεν μας απογοήτευσε, αφού αν και μισή νίκη, έκανε τον στόχο της πραγματικότητα. Η νεαρή καλλονή από την Ουκρανία από τότε που ολοκληρώθηκε το show έχει κάνει ουκ ολίγες δουλειές, ενώ έχει αλλάξει και πάρα πολύ.

Σε σημείο που αν δεν την παρακολουθούσες συχνά, ίσως αυτή τη στιγμή να μην την αναγνώριζες καν. Για να είμαστε ειλικρινείς αν δεις το βίντεο της οντισιόν της και δεις και τις τελευταίες της φωτογραφίες θα πιστέψεις ξεκάθαρα πως πρόκειται για δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Η Κάτια έχει κάνει αρκετές αλλαγές από το τέλος του reality κι έπειτα, όμως αυτή που έχει τώρα ίσως και να είναι από τις top αγαπημένες μας. Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model έχει γίνει πιο ξανθιά από κάθε άλλη φορά και είναι πραγματικά μία κούκλα.

Όπως θα δεις και μόνη σου παρακάτω στις φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει στο Instagram account της, τα μαλλιά της είναι τόσο ξανθά που ίσως και να μην την αναγνωρίζαμε. Η αλλαγή της ξεκίνησε με ροζ μαλλιά αρχικά, μετά κάπως κόκκινα, και αυτή τη στιγμή ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ άλλοτε.

Και δεν ξέρουμε για εσένα, όμως εμείς την προτιμούμε με αυτή την διχρωμία στα μαλλιά και αμακιγιάριστη, όπως στην φωτογραφία που ανέβασε.

Μία κούκλα πραγματικά!