Αντέχεις να δεις τη Νικολέττα Ράλλη πριν από 15 χρόνια;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αντέχεις να δεις τη Νικολέττα Ράλλη πριν από 15 χρόνια;

Αγνώριστη... ή μήπως όχι;

Την πιο όμορφο περίοδο της ζωής της διανύει η Νικολέττα Ράλλη, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr που μοιράστηκε την είδηση της εγκυμοσύνης της μαζί μας στα τέλη Ιανουρίου, όταν και βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της κύησης της περνάει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της.

Μπορεί να μην έχουμε δει την κορούλα της ακόμη στα social media, όμως αν θυμάσαι όταν ρωτήθηκε σε κάποιο Q&A στο Instagram είχε πει πως θα δείξει, μόνο πατουσάκια ή χεράκια. Για την ώρα έχουμε έχουμε αρκεστεί στο να δούμε το κεφαλάκι της στην αγκαλιά της μαμά της, και αυτό μας είναι υπέρ αρκετό. Ας αφήσουμε όμως για λίγο αυτό το κεφάλαιο της ζωής της, και ας γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω. Πιο συγκεκριμένα πριν από 15χρόνια, όταν η Νικολέττα ήταν υποψήφια για τον τίτλο της Miss Tourism Queen International.

Ακριβώς δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ηλικία της, αλλά με απλές μαθηματικές πράξεις θεωρούμε πως ήταν γύρω στα τότε. Το μοντέλο ανέβασε τη φωτογραφία αυτή από τα καλλιστεία στην Κίνα στο Instagram account της και αλήθεια πάθαμε πλάκα. Αρχικά είναι τόσο μικρή που δεν αναγνωρίζεται. Αφετέρου είναι τόσο κούκλα, που δεν γίνεται να μην τη σχολιάσεις τη φωτό αυτή ή ακόμη καλύτερα να μην τη ψηφίσεις για νικήτρια.

Δεν ξέρουμε ποια πήρε τον τίτλο τότε, όμως η Νικολέττα είναι πραγματικά μία άλλη.