Αυτό το βίντεο της Jlo με τον Alex και τις κόρες τους θα σου φτιάξει τη διάθεση

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό το βίντεο της Jlo με τον Alex και τις κόρες τους θα σου φτιάξει τη διάθεση

Aυτό κι αν είναι #couplegoals

Aν υπάρχει ένα ζευγάρι που δεν καταλαβαίνει από ηλικίες και αριθμούς είναι σίγουρα η Jennfer Lopez και ο Alex Rodriguez.

Ενώ η πανδημία συνεχίζει να χτυπά τις ΗΠΑ, Lopez και Alex μαζί με τα παιδιά τους μας χαρίζουν απίθανα βιντεάκια στο Tik Tok, το Instagram και παντού.
Η 51χρονη Jennifer λοιπόν, μαζί με την κόρη της, την κόρη του Alex κι έναν φίλο τους, μπήκαν σε τρελό mood χορεύοντας διάσημα hits που μετρούν είκοσι χρόνια ζωής.

Στο πρώτο βίντεο, η Jlo, χορεύει με την Ella, την Emme και τον αθλητή και φίλο του Alex, Nick Silva. Εκεί, ακούμε διάσημα hits του 2000 και είναι αστείο πως τα κορίτσια του ζευγαριού δεν δείχνουν να αναγνωρίζουν στίχους και μελωδίες, μιας και δεν είχαν καν γεννηθεί.



Πάντως, αξίζει να αναγνωρίσουμε πως ακόμα και εν μέσω πανδημίας, η Jennifer δεν χάνει το κέφι της. Αν σκεφτεί κανείς πως φέτος θα ήταν το καλοκαίρι που θα ντυνόταν νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, πιο ώριμη και αποφασισμένη από ποτέ αλλά τα σχέδιά της ναυάγησαν λόγω covid19, καταλαβαίνουμε την απογοήτευση της star που όμως δείχνει να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CDRLPqYpKW1