Το πιστοποιητικό θανάτου της Naya Rivera φανερώνει πότε έγινε η κηδεία

Πατούλια Κατερίνα
Το πιστοποιητικό θανάτου της Naya Rivera φανερώνει πότε έγινε η κηδεία

Η αποκάλυψη του πιστοποιητικού

Το πιστοποιητικό θανάτου της αδικοχαμένης ηθοποιού Naya Rivera ήρθε στα χέρια της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Η 33χρονη σταρ του Glee χάθηκε στα νερά της λίμνης Piru ενώ έκανε βαρκάδα με τον 4χρονο γιο της. Μόλις προχτές ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της Ryan Dorsey, είχε αφήσει ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο οποίο εξηγούσε πως δεν μπορούσε να σκεφτεί πώς θα είναι η ζωή του χωρίς την μητέρα του παιδιού του στο πλευρό του.

Το πιστοποιητικό θανάτου από το γραφείο του ιατροδικαστή αναφέρει πως η Naya πνίγηκε μέσα σε λίγα λεπτά ενώ ο γιος της βρέθηκε μετά από ώρα τυλιγμένος σε μια κουβέρτα μέσα στην βάρκα. Ως αιτία θανάτου αναφέρεται ρητά ο πνιγμός.

Η Rivera είχε το τραγικό ατύχημα πνιγμού στις 8 Ιουλίου και το άψυχο σώμα της ανασύρθηκε στις 13 Ιουλίου 2020. Το πιστοποιητικό αναφέρει πως η ηθοποιός κηδεύτηκε τελικά στις 24 Ιουλίου. Ούτε εμφανή τραύματα, ούτε ναρκωτικά, ούτε αλκοόλ βρέθηκαν στον οργανισμό της άτυχης κοπέλας, το σώμα της οποία βρίσκεται πια κηδευμένο στο Forest Lawn Memorial Park στο Los Angeles.



Ο πνιγμός της Rivera προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση και η σκέψη όλων είναι με τον τετράχρονο γιο της Josey, τον οποίο η ηθοποιός φαίνεται πως έσωσε δίνοντας η ίδια την ζωή της.