Συγκινεί το μήνυμα του Ουγγαρέζου για την οικογένεια και την μητέρα του

15 SHARES

Όσα ανέφερε για την απώλεια της μητέρας του. 

Το 2020 για όλους μας ήταν μια χρονιά μάθημα. Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ήταν και μια χρονιά που θα θυμάται έντονα και για πάντα, μιας και η ζωή του άλλαξε μετά την απώλεια και της μητέρας του που ήρθε κάποιους μήνες μετά την απώλεια και του πατέρα του.

Κλείνοντας την φετινή ραδιοφωνική σεζόν, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έγραψε ένα μήνυμα αφιερωμένο στην οικογένειά του, τους φίλους και συνεργάτες του που τον στηρίζουν πολλά χρόνια και τον στήριξαν και φέτος, εν μέσω ενός δύσκολου χωρισμού και της απώλειας της μητέρας του, γράφοντας χαρακτηριστικά.

«Όλα ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2007 και πόσα άλλαξαν από τότε... Αρχίσαμε ήδη να ακούμε ατάκες όπως: «Έχουμε μεγαλώσει μαζί σας». Όμως, το Mappes Show δεν άλλαξε, η παρέα μεγάλωσε, έγινε οικογένεια και απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και στις θάλασσες των ναυτικών μας. Φίλοι δεν είναι αυτοί που «ανεβάζεις» στα stories. Φίλοι είναι εκείνοι που «χτίζουν» την παρουσία τους στο «ποστάρισμα» της ζωής - και οι Mappes ανήκουν σ’αυτήν την κατηγορία», τόνισε ο Ουγγαρέζος κι εκεί συνέχισε με μια τρυφερή αναφορά στις ημέρες που η μαμά του βρισκόταν στο νοσοκομείο:

«Η κα Γιωργία είχε ένα τρανζιστοράκι γκρι, ξεβαμμένο κάτω απ’το μαξιλάρι της στο νοσοκομείο. Δεν καταλάβαινε πολλά απ’όσα λέγαμε, μάθαινε τα νέα μου μέσα απ’τους Mappes και κάθε τόσο έπαιρνε τηλέφωνο για κάτι που δεν έπρεπε να πω γιατί ακούει και η γειτονιά. Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό... Ίσως γιατί σαν σήμερα έμαθα ότι τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους, ίσως γιατί απλά η μαμά μου ήταν Μάπισσα».

«Σημασία έχει πώς όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί έφυγαν, αποχώρησαν, ή τους απομακρύναμε εμείς. Όσο, όμως, χαμογελούν για να κάνουν τους άλλους να ανησυχούν, παραμένουν Μάππες, όπου και να βρίσκονται. Γιατί Mappes Show δεν είναι η εκπομπή κανενός, αλλά τα μικρόφωνα που σου δίνουν την ευκαιρία να αντιληφθείς πώς όσο περισσότερο απομακρύνεσαι και γελάς με τις αναποδιές της ζωής, τόσο περισσότερη ψυχραιμία αποκτάς να τις αντιμετωπίσεις. Και πίσω από αυτά τα μικρόφωνα μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε από εσάς - όσο υπάρχουν Μάππες. #mappesshow #tunein #rythmos949

Καλό καλοκαίρι, αδέλφια μου. Σας αγαπώ».

δ

15 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ