Θυμάσαι τι έκαναν πριν από 4 χρόνια Μπόμπα-Τανιμανίδης;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τι έκαναν πριν από 4 χρόνια Μπόμπα-Τανιμανίδης;

Πάμε στοίχημα πως όχι

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ακολουθούμε μανιωδώς, και αυτό γιατί η συχνότητα των ταξιδιών τους, μας τρελαίνει. Είναι αυτό που πάντα θέλαμε να κάνουμε, οπότε μαζί τους κατά κάποιο τρόπο ταξιδεύουμε κι εμείς νοητά. Αυτά τα χρόνια που είναι μαζί τους έχουμε δει και τους έχουμε «ακολουθήσει» σε πολλούς προορισμούς, τόσο εντός Ελλάδας, όσο και εκτός συνόρων.

Και μπορεί τα νησιά να τα λατρεύουμε, τα εκτός συνόρων ταξίδια τους είναι αυτά που μας έχουν ενθουσιάσει πιο πολύ από όλα. Έχουμε δει απίστευτα μέρη μαζί τους στα ταξίδια τους, όμως δεν έχουμε διαλέξει ακόμη το αγαπημένο της. Περιμένουμε να δούμε τον επόμενο προορισμό τους μόλις σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση με τον Covid και τότε θα αποφασίσουμε.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας, γιατί σου κάναμε και μια ερώτηση στην αρχή. Εσύ θυμάσαι τι έκαναν πριν από τέσσερα χρόνια οι δυο τους; Ναι σίγουρα ήταν κάπου μαζί, έκαναν όμως και κάτι για πρώτη φορά. Μπορεί εμείς επίσημα να γνωρίσαμε τη Χριστίνα Μπόμπα το 2017, όταν εκείνη ακολούθησε τον αγαπημένο της στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor, οι δυο τους όμως ήταν ζευγάρι από πιο πριν.

Και σαν εχθές το 2016 έκαναν μαζί κάτι που εμείς δεν θυμόμασταν, αλλά μας έκανε remind o Σάκης Τανιμανίδης με ένα στόρι του στο Instagram. Σάκης και Χριστίνα σαν εχθές 4 ολόκληρα χρόνια πριν ανέβασαν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα Instagram accounts τους, ξαπλωμένοι στο γρασίδι. Το fun fact της φωτό όπως ο παρουσιαστής έγραψε ήταν πως μετά έξυνε ο ένας την πλάτη του άλλου από τρίψιμο στο γρασίδι.

Δες τη φωτό τους στη gallery που ακολουθεί.