Το πρώτο δώρο της Meghan στην Kate, μάλλον προέβλεψε τα προβλήματα τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πρώτο δώρο της Meghan στην Kate, μάλλον προέβλεψε τα προβλήματα τους

Τι της είχε πάρει στην πρώτη τους συνάντηση;

Η βιογραφία των Harry-Meghan Markle γραμμένη από τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους με την ομόφωνη γνώμη τους, Omid Scobie και Carolyn Durand έχει κυκλοφορήσει και δεν έχουμε μάθει λίγα πράγματα μέχρι στιγμής. Τώρα όμως ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει την αιτία που η σχέση της Meghan και της Kate Middleton χάλασε, πριν καλά καλά αρχίσει. Ίσως ο κόσμος μετά από αυτό να σταματήσει να ελπίζει πως κάποια στιγμή θα δει την Fab 4 ενωμένη και πάλι, και τις Meghan-Kate να ποζάρουν μαζί σε φωτογραφίες.

Οι αχώριστοι δεσμοί των Harry –William αυξήθηκαν κατά τα δύο πρώτα χρόνια του γάμου Harry-Meghan, αλλά παρ’ όλα αυτά πολλές αναφορές λένε πως οι δύο δούκισσες δεν τσακώθηκαν ποτέ, πιθανώς επειδή έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες και προσεγγίσεις στη δημόσια ζωή. Οι παρατηρητές αναφέρουν τώρα πως η δημοσίευση του βιβλίου για τους αγώνες των Sussexes να απελευθερωθούν από τη βασιλική οικογένεια, μπορεί να καταστρέψει τον μεταξύ τους δεσμό για πάντα.

«Έχουν γίνει πολλές ζημιές», δήλωσε ο Omid Scobie, συν-συγγραφέας του «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family», σε συνέντευξή του στο People σχετικά με τις εντάσεις μεταξύ των δύο ζευγαριών. Αλλά είναι πιθανό ότι οι διαφορές των ζευγαριών, και πώς αυτές οι διαφορές επηρέασαν την τελική πτώση τους, να ήταν εμφανείς όταν τα ζευγάρια συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Kensington Palace στις αρχές του 2017. Οι διαφορές μεταξύ Meghan και Kate μπορεί να ήταν ακόμη πιο εμφανείς στο δώρο που η Meghan έφερε στη συνάντηση αυτή ως προσφορά φιλίας στη μελλοντική συννυφάδα της.

Το δώρο ήταν ένα δερμάτινο ημερολόγιο Symthson, ανέφερε το People. Η Meghan έφερε στην Kate το δώρο για τα 35α γενέθλιά της. Ημερολόγια από το πολυτελές εμπορικό σήμα Bond Street πωλούνται για 60 έως 300 $. Εκείνη την εποχή, η Sun ανέφερε επίσης ότι το σημειωματάριο ήταν συγκεκριμένα ένα «ημερολόγιο ονείρου», πιθανώς για τη δούκισσα του Cambridge να καταγράψει τα όνειρά της όταν ξυπνάει, ως τρόπος να αποκτήσει προοπτική για τη μη ονειρική ζωή της. Οι παρατηρητές αμφισβήτησαν εάν ένα ημερολόγιο ονείρου ήταν το καταλληλότερο δώρο για την Kate, και είπε ότι μπορεί να ήταν κάτι που η Meghan, η οποία τότε ακόμη έτρεχε το blog της The Tig, θα μπορούσε να έχει επιλέξει για τον εαυτό της.

Εμείς πάντως εδώ θα στηρίξουμε Meghan γιατί δεν βρίσκουμε κακό δώρο ένα ημερολόγιο.