Μαρία Σολωμού: Μας έδειξε το πραγματικό της κορμί χωρίς ρετούς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Σολωμού: Μας έδειξε το πραγματικό της κορμί χωρίς ρετούς

Βλέπεις κι εσύ ό,τι βλέπουμε;

Ας παραδεχτούμε κάτι χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ξέρεις πολύ καλά κι εσύ όπως όλες μας, πως οι φυσικές φωτογραφίες, που δεν έχουν επεξεργαστεί, δεν έχουν ρετουσαριστεί και δείχνουν την πραγματική σου ομορφιά, είναι οι καλύτερες πάντα. Υπάρχει ωστόσο και η πιθανότητα εσύ να το θες και το φίλτρο σου και όχι δεν θα σε κατηγορήσουμε γι’ αυτό. Εννοείται πως στις φωτογραφίες σου, έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι ακριβώς θέλεις κα όπως το θέλεις.

Και το ίδιο ισχύει για όλες τις γυναίκες, αρκεί να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να λογοδοτήσεις σε κανέναν ούτε για τις ατέλειες σου, ούτε για την κυτταρίτιδα που φαίνεται, ούτε για τις ραγάδες που δημιουργήθηκαν επειδή έγινες μαμά. Το σώμα σου είναι δικό σου και δικαίωμα σε αυτό έχεις μόνο εσύ. Η Μαρία Σολωμού φαίνεται επίσης πως είναι φαν της φυσικής ομορφιάς και αυτό μας απέδειξε με μια φωτογραφία της στο Instagram πριν από 24 ώρες. Η ηθοποιός μας έδειξε το πραγματικό της κορμί και πάθαμε πλάκα.

Αποδεχόμενη το νέο challenge στο Instagram που στηρίζει τις γυναίκες, η Μαρία Σολωμού ανέβασε τη δική της ασπρόμαυρη φωτογραφία και αλήθεια σου το λέμε, ένα like μόνο δεν είναι αρκετό. Φορώντας το ολόσωμο μαγιό της και ποζάροντας στη θάλασσα με ένα τεράστιο χαμόγελο η 45χρονη ηθοποιός μας έδειξε το πραγματικό της κορμί σε μία φωτογραφία που το μόνο φίλτρο που είχε ήταν το αντιηλιακό της (αλλά και το ασπρόμαυρο ένεκα του challenge).

Το κορμί της δεν επιδέχεται κανέναν σχολιασμό, είναι άψογο και η φωτογραφία μιλά από μόνη της. Μια φωτογραφία που ανέβηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει έναν άλλο σκοπό, είναι ίσως η καλύτερη της ημέρας με διαφορά. Το σώμα της είναι απλά φανταστικό και πρέπει να το δεις asap.