Χαρά Παππά: Ιδού τι τρώει και έχει αυτές τις αναλογίες

Χαρά Παππά: Ιδού τι τρώει και έχει αυτές τις αναλογίες

Η διατροφή της παίκτριας του Greece’s Next Top Model

Την Χαρά Παππά την γνωρίσαμε πριν από περίπου έναν χρόνο στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model. Ήταν το πρώτο κορίτσι που άνοιξε τις οντισιόν με τους κριτές, αλλά κι εμάς να παθαίνουμε σοκ από την ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της. Εκείνη την ημέρα μάθαμε και για την σχέση της με τον Burak Hakki, ενώ μόλις εμφανίστηκε στους κριτές με μαγιό πέρασε ομόφωνα με 4 «ναι» στην επόμενη φάση.

Η πρώην παίκτρια του reality μοντέλων είχε ένα από τα πιο ωραία κορμιά μέσα στο παιχνίδι, και αυτό είναι κάτι που αντιληφθήκαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Χαρά έχει ακόμη αυτό το εκπληκτικό κορμί με το οποίο τη γνώρισες, και τώρα είναι ακόμη καλύτερο. Η επίπεδη κοιλιά της και τα απίστευτα καλλίγραμμα πόδια της, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουμε επάνω της.

Κάθε της φωτογραφία είναι ένα ποίημα και πραγματικά ορισμένες φορές αναρωτιόμαστε μπορεί να γίνει ακόμη πιο sexy από αυτό; Και ξέρεις τι απαντάμε στον εαυτό μας; Πως μπορεί πραγματικά να γίνει κι άλλο sexy. Τι τρώει όμως η Χαρά Παππά και διατηρεί έτσι άψογο το σώμα της; Ένα story της στο Instagram ήταν αρκετό για να πειστούμε πως η κοπέλα μας κοροϊδεύει.

Ναι, καλά διαβάζεις μας κοροϊδεύει. Αν δεις και παρακάτω στο βίντεο, Χαρά Παππά ετοιμάζεται να φάει ένα τεράστιο πιάτο με λαχανικά, τα οποία δεν είναι μόνα τους στην πιατέλα, αλλά συνοδεύονται και από αρκετό κρέας. Δεν ξέρουμε πραγματικά αν όλο αυτό το πιάτο το έφαγε μόνη της, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι ήταν τόσο «σκληρή» με το φαγητό. Πιστεύαμε πως η διατροφή της περιλαμβάνει ότι πιο υγιεινό υπάρχει και γι’ αυτό παραξενευτήκαμε.

Δες το βίντεο κι εσύ.