Gigi Hadid: Ποζάρει με τον μπαμπά του μωρού της στην πιο όμορφη φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Gigi Hadid: Ποζάρει με τον μπαμπά του μωρού της στην πιο όμορφη φωτό

Δεν είναι η πιο ωραία τους φωτό;

Έχουν περάσει περίπου τρεισήμισι μήνες από την ημέρα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η Gigi Hadid είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Zayn Malik. Το supermodel και ο τραγουδιστής πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, είναι μαζί τα τελευταία 4 χρόνια, ωστόσο κάθε τόσο χώριζαν και τα έφτιαχναν ξανά. Μέσα στα δύο τελευταία θυμόμαστε τουλάχιστον 3 φορές χωρισμού και επανασύνδεσης.

Η τελευταία φορά που επανασυνδέθηκαν φαίνεται πως ήταν και η τυχερή, αφού το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Οι δυο τους τύχαινε να απαθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό πολύ συχνά, τόσο όταν ήταν μαζί, όσο και όταν ήταν χωρισμένοι. Προφανώς δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλο, και αν κρίνουμε από τη κατάληξη το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν φουλ in love, και είναι ακόμη.

Zayn Malik και Gigi Hadid ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και η Gigi ανέβασε για πρώτη φορά στο account της στο Instagram, φωτογραφία μαζί του. Λίγο πριν το μοντέλο φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι (η οικογένεια της έχει ενθουσιαστεί απίστευτα) πόζαρε στο Instagram με τον αγαπημένο της και η φωτογραφία της συγκέντρωσε πάνω από 7 εκατομμύρια likes, αλλά και σχόλια.

Στην πρώτη τόσο προσωπική φωτογραφία που ανεβαίνει στο account της μετά τις φωτογραφίες των γενεθλίων της, Gigi ποζάρει στην αγκαλιά του Zayn Malik, με τον οποίο και ανταλλάσσει το πιο τρυφερό φιλί που τους έχουμε δει να δίνουν ποτέ. Με το καλό λοιπόν το μωράκι τους.