Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με το μαγιό της & «ανεβάζει την θερμοκρασία»

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με το μαγιό της & «ανεβάζει την θερμοκρασία»

Ελένη λυπήσου μας λιγάκι

Έχεις ακούσει το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο Temperatura; Ο στίχος λέει χαρακτηριστικά «ανεβάζεις τη θερμοκρασία, ζέστη και υγρασία...» και αυτό ακριβώς έκανε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία πόζαρε στο Instagram account της με το μικροσκοπικό super sexy μαύρο μπικίνι της. Δεν φτάνει δηλαδή που έκανε σήμερα ούτως ή άλλως υπερβολική ζέστη, είδαμε και την τραγουδίστρια στο feed μας και μια θερμοπληξία την πάθαμε.

Η καλλίγραμμη τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο sexy και γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz και σου το θύμισε με κάποιες φωτογραφίες σε περίπτωση που ίσως το είχες ξεχάσει. Όχι μία, ούτε δύο, 4 φωτογραφίες με το μαύρο μπικίνι της μετρήσαμε στο feed μας και όπως είδαμε το κορμί της αναρωτηθήκαμε για ακόμη μια φορά, μα δεν τρώει ποτέ το κορίτσι αυτό; Πώς είναι δυνατόν οι αναλογίες της να μην αλλάζουν ούτε λίγο και να έχει πάντα το ίδιο sexy και καλλίγραμμο σώμα;

Η Ελένη Φουρέιρα δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και δεν τη νοιάζει να είναι συνεχώς ρετουσαρισμένη και με φίλτρα. Και αυτό το βλέπουμε σε κάθε ανάρτησή της στο Instagram. Πόσες φορές άλλωστε δεν την έχουμε δει να ποζάρει αμακιγιάριστη και χωρίς ίχνος ρετούς; Κάτι παρόμοιο συνέβη και αυτή τη φορά, που εκτός από τα γυαλιά και το μαγιό της και δεν είχε τίποτα άλλο να τη «βαραίνει».

Για το κορμί της δεν έχουμε να πούμε πολλά, και δεν χρειάζεται κιόλας. Αρκεί απλά να ρίξεις μια ματιά στη gallery που ακολουθεί παρακάτω και θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοούμε.