Κέισι GNTM: Οι παιδικές φωτό με τη μαμά της που δεν έχεις ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κέισι GNTM: Οι παιδικές φωτό με τη μαμά της που δεν έχεις ξαναδεί

Δες πόσο γλυκούλα είναι

Η Κέισι Μίζιου που στην αρχή μας συστήθηκε ως Κέισι Κείμη, είναι ένα από τα κορίτσια του περσινού Greece’s Next Top Model, που ξεχώρισαν μέσα στο παιχνίδι. Το απίστευτο κορμί της, το πρόσωπό της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, την έκαναν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, ενώ το πείσμα και η θέλησή της, την έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου και κατέκτησε την τρίτη (ουσιαστικά δεύτερη) θέση. Όσο ο χρόνος κυλούσε η Κέισι γινόταν όλο και καλύτερη και το βλέπαμε μέρα με τη μέρα στα επεισόδια.

Το Instagram account της επίσης μαρτυρά πως η πορεία της ήταν άκρως πετυχημένη, αφού δεν είναι λίγες οι δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Η καλύτερη στιγμή βέβαια είναι όταν τη βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της και να μοιράζει εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά και στον γυναικείο, που βλέπει τις αναλογίες της και όσο να πεις ζηλεύει λίγο.

Έχεις όμως δει την Κέισι όταν μικρούλα; Η πρώην παίκτρια αρκετό καιρό πριν είχε κάνει κάποια στόρι στο Instagram account της, στα οποία ευχόταν χρόνια πολλά στην καλλονή μαμά της. Της ευχόταν όμως με δύο φανταστικές φωτογραφίες, από όταν η Κέισι ήταν μωράκι. Στις φωτογραφίες η μαμά της την κρατάει τόσο γλυκά και τρυφερά, που μας προκαλεί μια απίστευτη συγκίνηση η όλη εικόνα.

Η Κέισι είναι ένα τόσο μικροσκοπικό μωράκι στις φωτογραφίες, που καμία από τις δύο δεν προμήνυε ότι σήμερα θα γινόταν αυτή η γυναικάρα. Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, η Κέισι είναι μια πραγματική κούκλα. Οι βρεφικές φωτό της πάντως, είναι πραγματικά φανταστικές και γλυκύτατες.

Δες τις στη gallery που ακολουθεί.