Πετρετζίκης: Αυτό που κατάφερε στις διακοπές του και το σχόλιο του Βαρθαλίτη

Πετρετζίκης: Αυτό που κατάφερε στις διακοπές του και το σχόλιο του Βαρθαλίτη

Αν νομίζεις πως ο κορυφαίος Έλληνας Master Chef χρειάζεται παραλία και άραγμα στις διακοπές του, κάνεις λάθος. Βλέπεις ο Άκης Πετρετζίκης είναι μακριά μεν από την Αθήνα αλλά έκανε αυτό που συνηθίζει τα τγελευταία χρόνια και μας εντυπωσιάζει.

Ο chef παρέα με φίλους αποφάσισε να κατακτήσει για ακόμα μια φορά την κορυφή του Ολύμπου, κάτι που συνηθίζει να κάνει με τους συνεργάτες και φίλους του και αφού η παρέα πέρασε από το καταφύγιο Ζολώτα, έπειτα η αντροπαρέα έφτασε στην κορυφή.

Στην σειρά φωτογταφιών που απέσπασε πάνω από 100.000 likes, ο Άκης έγραψε χαρακτριστικά:

«At the top… with the Gods! Για άλλη μια χρονιά πιάσαμε κορυφή! », έγραψε ο chef ενώ μετά ήρθε και η σειρά φωτογραφιών στο καταφύγιο με λεζάντα την εξής:

«ΟΛΥΜΠΟΣ: ΠΑΡΤ ΤΟΥ Και η κλασική photo της χρονιάς από το καταφύγιό μας… κάθε χρόνο ίδια εποχή… κάθε χρονιά στο ίδιο παγκάκι… είμαστε ξυπόλητοι, πίνουμε φραπέ και είμαστε χαρούμενοι. (Βάζω και παρτ του για να σπάσω τη μονοτονία του ινστα από Μύκονο, πισίνες κτλ )»!

Πάντως την φωτογραφία του Άκη φρόντισε να σχολιάσει ο φετινός Μaster Chef, Σταύρος Βαρθαλίτης τον οποίο έσπευσε να τρολάρει ο Άκης.

Ο Πετρετζίκης άλλωστε, μετά την νίκη του Σταύρου στο Masterchef 4 είχε φροντίσει να τον συγχαρεί και δημόσια.

Δες τις φωτογραφίες και τις απαντήσεις του Άκη παρακάτω.