Έχεις δει τη 12χρονη κόρη της Larsa Pippen; Είναι κούκλα και πανύψηλη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει τη 12χρονη κόρη της Larsa Pippen; Είναι κούκλα και πανύψηλη

Πόσο όμορφο κορίτσι

Η Larsa Pippen τον προηγούμενο μήνα συζητήθηκε όσο ποτέ άλλοτε, έπειτα από το unfollow που αντάλλαξαν με τις πάλαι ποτέ κολλητές Kim, Kourtney και Khloe Kardashian. Η ίδια πάντως με ένα post που είχε κάνει τότε δεν έδειχνε να έχει στεναχωρηθεί από αυτό που συνέβη, αντιθέτως δήλωσε πως νιώθει και πολύ ελεύθερη πια. Καθώς λοιπόν κοιτούσαμε το Instagram profile της, ψάχνοντας αν υπάρχουν φωτογραφίες ακόμη με τις Kardashians, πέσαμε επάνω σε κάποιες φωτογραφίες με την κόρη της Sophia.

H Sophia είναι σήμερα 12 ετών και αλήθεια πάθαμε πλάκα όταν την είδαμε. Έχει μεγαλώσει πολύ, έχει ομορφύνει πολύ και έχει ψηλώσει επίσης πολύ. Η Sophia διαθέτει το δικό της account στο Instagram και ανεβάζει φωτογραφίες κάθε τόσο είτε μόνη της φορώντας μαγιό, είτε με τη μαμά και τον μπαμπά της, είτε με τις φίλες της.

Πρόσφατα μάλιστα η Larsa είχε ανεβάσει μια φωτογραφία τους στην οποία και οι δύο φορούσαν το ίδιο μπικίνι και πραγματικά μείναμε άφωνες. Βέβαια η φωτογραφία αυτή πλέον έχει κατέβει από το account της Larsa και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχει συμβεί. Ωστόσο, στα accounts και των δύο θα βρεις όσες φωτογραφίες τους θέλεις για να θαυμάσεις μαμά και κόρη μαζί.

Εμείς βρήκαμε το account της Sophia και στη gallery που ακολουθεί μπορείς να βρεις κάποιες φωτογραφίες της και να δεις πόσο πολύ έχει μεγαλώσει κι έχει ομορφύνει. Πάντως καθώς βλέπουμε έχει πάρει τα πάντα από τον μπαμπά της, αφού και αρκετά ψηλή για 12χρονη είναι και πολύ όμορφο κορίτσι.