Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Έχεις δει τον μεγάλο αδερφό του;

Πατούλια Κατερίνα
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Έχεις δει τον μεγάλο αδερφό του;

Έχεις δει τον Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο

Η αθήλεια είναι πως δεν θυμόμασταν καλά ότι ο Θοδωρός Κουτσογιαννόπουλος, ο επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είχε αδερφό. Ο κριτικός κινηματογράφου, αναφέρθηκε σε δημοσίευσή του στο Instagram, για μια Αυγουστιάτικη πανσέληνο όπως η σημερινή και αποκάλυψε ένα περιστατικό που αφορά τον αδερφό του Γιάννη, ο οποίος είναι προπονητής στον στίβο.

«Πανσέληνος, και σαν σήμερα πριν από ακριβώς 24 χρόνια ήμουν στο Los Angeles για τις συνεντεύξεις μια ταινίας που ειλικρινώς δεν θυμάμαι.
Και υπάρχει λόγος που δεν είχα το μυαλό μου στη δουλειά.
Πολλά χιλιόμετρα πιο μακριά, στην Ατλάντα, ήταν η μέρα του τελικού στο ύψος γυναικών, με τη Νίκη Μπακογιάννη να έχει περάσει σχετικά άνετα από έναν βροχερό προκριματικό.
Μαζεύτηκα στο δωμάτιο του Four Seasons για να δω τον αγώνα λοιπόν που εξελίχθηκε σε διπλό θρίλερ.
Από τη μια, ο συναγωνισμός και από την άλλη η εμμονή των Αμερικανών να μη νοιάζονται για το τι γίνεται αν δεν πρωταγωνιστούσε δικός τους αθλητής.

Επειδή η Αμερικανίδα έμεινε σε χαμηλές πτήσεις, έδειχναν αλλά αγωνίσματα. Βασικά καίγονταν που ο Ντόνοβαν Μπέιλι τους ταπείνωσε και δεύτερη φορά οδηγώντας τον Καναδά σε νίκη στα 4 επί 100 και έχασαν στα Σορίν στο σπιτι τους
Κάθε τόσο ενημέρωναν με@μικρες ενθετες κάρτες για την εξέλιξη στο ύψος, και έβλεπα ότι η Νίκη έφτασε στην τριάδα με ένα ύψος που μου φαινόταν τρελό- υποθέτοντας, γιατί εκεί μετράνε σε πόδια και ίντσες.
Και μετά από παρατεταμένη αγωνία αναγγέλλουν τα τελικά αποτελέσματα.

Η Στέφκα Κονσταντίνοβα πρώτη και η αθλήτρια του αδελφού μου, δεύτερη!
Μοναχική κραυγή ευτυχίας, εξ αποστάσεως!
Τον παίρνω τηλέφωνο από τα πανάρχαια κινητά και καταφέρνουμε να μιλήσουμε στα γρήγορα ενώ άκουγα μεθυσμένα γέλια από τους Έλληνες της αποστολής.
Περηφάνεια και υπέρβαση.

Ένα πραγματικό leap of faith, απο@μια αθλήτρια που πίστευε στον εαυτό της από εκεί που υπόλοιποι σταματούσαν στους υπολογισμούς.
Συναντηθήκαμε με τον Γιάννη ως δια μαγείας στην επιστροφή, στο ανατολικό αεροδρόμιο.
Αυτό είναι το χρυσό, αν και ασημένιο άλμα της @nikibakogianni προς τη δόξα, 33 ολόκληρους πόντους πάνω από το μπόι της, καταρρίπτοντας πανηγυρικά και τρεις φορές το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ-μια από τις πιο εντυπωσιακές και αξέχαστες στιγμές των Ολυμπιακών αγώνων , ένα ολονύχτιο κινηματογραφικό θρίλερ για όλους τους Έλληνες, και ειδικά για τον αδελφούλη μου τον μεγάλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κουτσογιαννόπουλος.

O Γιάννης είναι μεγαλύτερος από τον Θοδωρή και φωτογραφίες του θα δεις στην παρακάτω gallery.