Αξίζει να δεις το βλέμμα των περαστικών στην Angelina Jolie και τον γιο της

Αξίζει να δεις το βλέμμα των περαστικών στην Angelina Jolie και τον γιο της

Αν η Τρίτη, 4 Αυγούστου στο γραφείο είχε πρόσωπο!

Μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες stars του κινηματογράφου και μία από τις πιο εντυπωσιακές καλλονές που έχουμε δει ποτέ στην μεγάλη οθόνη, ξελόγιασε τον Brad Pitt δεν είναι και λίγο, τα τελευταία ωστόσο χρόνια, βλέπουμε ότι η Angelina Jolie διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ, έχοντας αφιερωθεί στα 6 της παιδιά και την ανατροφή τους.

Ο φωτογραφικός φακός, συλλαμβάνει αρκετά συχνά τη διάσημη ηθοποιό και σκηνοθέτη, να περνάει χρόνο με κάποιο από τα παιδιά της, πηγαίνοντας είτε για ψώνια είτε για φαγητό. Και επειδή ως γνωστόν η Angie είναι συνεπής και υπεύθυνη, δεν την έχουμε δει ποτέ χωρίς μάσκα και μπράβο της.

Λίγες ώρες πριν λοιπόν, πήρε το γιο της Knox, για ψώνια και όπως ήταν φυσικό οι paparazzi τους ακολούθησαν κατά πόδας, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, δεν είναι η Angelina που μας τραβάει την προσοχή ούτε και η «Nina Bag» που κρατούσε και έχει πάρει το όνομά της από τη θρυλική καλλιτέχνιδα και ακτιβίστρια Nina Simone, αλλά… το βλέμμα των περαστικών στη διάσημη ηθοποιό!


https://www.instagram.com/p/CDcNDsNHWds/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν μπορούσαμε να είμαστε εκεί κοντά, λογικά θα ακούγαμε: «Αυτή είναι; Δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή τελικά. Άσε που την περίμενα και ψηλότερη» ή «Μέχρι και αυτή προσέχει μόνη της τα παιδιά της. Τι να πεις».

Ομολογουμένως πάντως, οι άγνωστες αυτές κυρίες και το… φλογερό τους βλέμμα, μας έφτιαξαν την μέρα!

To video είναι από παλαιότερη έξοδο.