Σε ποια διάσημη ηθοποιό ανήκει αυτό το χέρι;

Σε ποια διάσημη ηθοποιό ανήκει αυτό το χέρι;

Είναι γνωστή για ρόλους της στις δεκαετίες του '80 και του '90, ενώ αυτή τη περίοδο συμμετέχει στο αμερικάνικο «Dancing With The Stars» με μεγάλη επιτυχία.

kirstiealley_jesus2



Ο χρόνος φαίνεται πως δεν λυπάται ιδιαίτερα την Kirstie Alley, η οποία παρά την καλοδιατηρημένη σιλουέτα της, το σικάτο φόρεμα του Roland Mouret αξίας 1.220 λιρών και την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιδερμίδα της, χρειάζεται μόνο μια ματιά στο χέρι της για να συνειδητοποιήσεις πως αυτή η γυναίκα είναι, πλέον, 60 χρονών. Και φαίνεται.

Για κακή της τύχη, επίσης, το χρυσό βραχιόλι που φορά στον καρπό της καταφέρνει να τραβά περισσότερη προσοχή στο γεμάτο φλέβες και ρυτίδες χέρι της. Βλέποντάς το στην ολόσωμη φωτογραφία της ηθοποιού, το χέρι της πιο πολύ φαίνεται σαν να έχει περάσει από ειδικό make-up για τις ανάγκες κάποιας ταινίας όπου η Alley παίζει μια γυναίκα που μεταμορφώνεται σταδιακά σε ζόμπι, παρά για ένα φυσικό μέλος του σώματος.

Τι να κάνεις Kirstie μου, όσες ενυδατικές και να βάλεις στη ζωή σου, αν ο χρόνος δεν σε πάρει με καλό μάτι δεν μπορείς να του ξεφύγεις. Τουλάχιστον, την επόμενη φορά, βγάλε το βραχιόλι.