Δεν παύει να εντυπωσιάζει: Δες τα συγκλονιστικά πόδια της Μαρίας Σολωμού

Δεν παύει να εντυπωσιάζει: Δες τα συγκλονιστικά πόδια της Μαρίας Σολωμού

Η ηθοποιός μοιράζει απλόχερα έμπνευση για γυμναστική

Μπήκαμε κι επίσημα στον Αύγουστο. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι γεγονός και μαζί με την άφιξή του η σκέψη μας μπορεί να πάει σε ένα και μόνο πράγμα: Τις διακοπές. Ο καθένας περνάει καλά με διαφορετικό τρόπο, ωστόσο, δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που να μην του αρέσουν τα ταξίδια. Για τον καθένα θα είναι διαφορετικά. Μικρά ή μεγάλα νησιά, βουνό ή θάλασσα, πάντως η εξόρμηση θα είναι εξόρμηση.

Έτσι ακριβώς κάνουν και οι διάσημοι celebrities που κατακλύζουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με φανταστικές φωτογραφίες. Τα summer vibes βρίσκονται στο pick τους και οι followers τους μένουν να θαυμάζουν το εντυπωσιακό θέαμα που έχει ετοιμαστεί ειδικά για εκείνους.

Η Μαρία Σολωμού, τώρα, είναι μία γυναίκα που όλοι ξέρουμε πόσο ωραία και γοητευτική είναι. Πέρα από το πρόσωπό της, όμως, έχει κι ένα κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Γυμνασμένη σε κάθε μυική περιοχή ήδη από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, όμως, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο ανεβαίνουν τα fitness levels του κορμιού της.




Αυτήν τη φορά, η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της, στην οποία τη βλέπουμε να περνάει καταπληκτικά, αλλά το βλέμμα μας δε γίνεται να μην πέσει στα υπέροχά της πόδια. Ακόμα και που ξέρουμε ότι προφανώς κάνει αρκετή γυμναστική για να έχει αυτά τα αποτελέσματα, και πάλι μένουμε με το στόμα ανοιχτό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.