Και όμως αυτή είναι η γιαγιά της Δούκισσας Νομικού: 4 γενιές σε μία φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως αυτή είναι η γιαγιά της Δούκισσας Νομικού: 4 γενιές σε μία φωτό

Δες μια φανταστική φωτογραφία

Είναι νωρίς ακόμη όμως όταν βλέπουμε μια τόσο όμορφη φωτογραφία, όσο αυτή της Δούκισσας Νομικού, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και να μην της δώσουμε ευθύς το βραβείο για την πιο όμορφη, συγκινητική και πιο φανταστική φωτογραφία της ημέρας. Χθες αργά το απόγευμα η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία που πραγματικά μας έκανε να λιώσουμε και να πατήσουμε ξανά και ξανά το κουμπί του like.

Τέσσερις γενιές είδαμε στο account της, με τη Δούκισσα να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Αναστασία, τη γιαγιά της (ή προγιαγιά για τη μικρούλα) και την μητέρα της Ούρσουλα. Και ναι είναι πραγματικά η πιο όμορφη φωτό της χθεσινής ημέρας, αλλά και της σημερινής. Η παρουσιάστρια μας έφτιαξε όχι μόνο τη μέρα, αλλά και την εβδομάδα ολόκληρη.

Ακολουθούμε φανατικά τη Δούκισσα Νομικού και πραγματικά κάθε της ανάρτηση μας εντυπωσιάζει. Η χθεσινή μας συγκίνησε κιόλας, και δεν γίνεται να αναρωτηθείς γιατί. Μόλις τη δεις, θα καταλάβεις κι εσύ πως από όσες φωτογραφίες έχει ανεβάσει την τελευταία εβδομάδα η παρουσιάστρια, αυτή είναι με διαφορά η καλύτερη. Και τι να πρωτοσχολιάσεις σε αυτή;

Τη γλυκύτατη Αναστασία με το φορεματάκι της; Την καλλονή με το μαγιό της Δούκισσα Νομικού, την νεότατη γιαγιά-προγιαγιά ή μήπως την κούκλα μαμά της παρουσιάστριας; Το σίγουρο είναι ένα, πως η φωτό αυτή είναι αψεγάδιαστη και της αρμόζει τουλάχιστον μια κορνίζα στο σπίτι.