Νίκος Χατζηνικολάου: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές στην Άνδρο

Νίκος Χατζηνικολάου: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές στην Άνδρο

Απολαμβάνει τις διακοπές του και δε διστάζει να δημοσιεύσει την πιο γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία.

Έπειτα από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, κάνει τις διακοπές του και απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές ημέρες με την οικογένειά του. Όπως πολλοί διάσημοι μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους στα social media τις καθημερινές τους ασχολίες, έτσι και ο δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό τoυ προφίλ στο instagram, αφήνοντας το στίγμα του στο μαγευτικό νησί που προτιμούν πολλοί star της ελληνικής showbiz.

Σε καλοκαιρινό κλήμα και με ευχάριστη διάθεση, ο δημοσιογράφος φαίνεται ότι απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του και το μόνο σίγουρο είναι ότι το κυκλαδίτικο νησί που βρέθηκαν είναι το ιδανικότερο για τις διακοπές τους.

Η οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε στο νησί της Άνδρου και ο δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 δεν δίστασε να μοιραστεί μια ευχάριστη οικογενειακή στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου Κρίστη Τσολάκη, αγκαλιά με τα παιδιά του αλλά και με την πεθερά του Μαργαρίτα Μπρόγιερ, φωτογραφήθηκαν και μας μετέφεραν την θετική τους ενέργεια και την καλοκαιρινή τους αύρα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram στέκεται δίπλα από την πεθερά του και χαρακτηριστικά στη λεζάντα έγραψε: «Οικογενειακή εκδρομή στην αγαπημένη Άνδρο, με αρχηγό την υπέροχη γιαγιά μας Μαργαρίτα Μπρόγιερ! Μαγικό νησί»

Δες την οικογογενειακή φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο instagram από τις διακοπές του στην Άνδρο.