Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Άνδρο και μας έδειξε τη μικρή Μαρίνα σε νέες φωτό

Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Άνδρο και μας έδειξε τη μικρή Μαρίνα σε νέες φωτό

Πόσο έχει μεγαλώσει

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας η Ελένη Μενεγάκη άφησε για λίγο τον επίγειο παράδεισό της στην Άνδρο, και επέστρεψε στην πρωτεύουσα για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ευτυχώς όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ και η παρουσιάστρια γύρισε πίσω στο νησί που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο αγαπημένος της προορισμός και το δεύτερο σπίτι της. Μέσα στο Σαββατοκύριακο την είδαμε να ποζάρει με μαγιό και να ζητά απεγνωσμένα να φυσήξει λίγος αέρας να δροσιστεί, σήμερα όμως, είχαμε την τύχη να δούμε μετά από μέρες τη μικρή Μαρίνα.

Η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως της αρέσει πολύ να παίζει στη θάλασσα, και αυτό ακριβώς αποτύπωσε με τον φωτογραφικό φακό της η παρουσιάστρια στο Instagram της. Η Μαρινούλα παίζει στην παραλία και η μαμά της την απαθανατίζει στις πιο όμορφες φωτογραφίες της στο τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Η Μαρίνα έχει γίνει πια ολόκληρο κορίτσι και οι μαγευτικές φωτογραφίες που τράβηξε η μαμά της στα Άχλα, δεν μπορούν να μη σε κάνουν να ζηλέψεις και να αναπολήσεις κι εσύ τα παιδικά σου χρόνια που έτρεχες ανέμελη στην παραλία με το μαγιό σου και έπαιζες κι έφτιαχνες κάστρα.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα μόνο, πως η Ελένη Μενεγάκη είναι φανταστική στις φωτογραφίες και όταν θέλει και έχει όρεξη, οι λήψεις της είναι ονειρικές. M for Μαρίνα λοιπόν γι’ αυτές τις εκπληκτικές φωτό στην Άνδρο.