Η Μελίνα Ασλανίδου με κολάν στο γυμναστήριο: Το σώμα της είναι φανταστικό

Πατούλια Κατερίνα
Η Μελίνα Ασλανίδου με κολάν στο γυμναστήριο: Το σώμα της είναι φανταστικό

Η τραγουδίστρια διαθέτει άκρως γυμνασμένο κορμί

Αν υπάρχει μια γυναίκα που να έχει καταφέρει να μεταμορφώσει το σώμα της, αυτή είναι η Μελίνα Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στην Κρήτη, έχει επανέλθει στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις με live εμφανίσεις και ένα νέο τραγούδι.

Κι όσο ο υπόλοιπος κόσμος κάνει διακοπές, η Μελίνα δεν καταλαβαίνει από διαλείμματα και συνεχίζει να γυμνάζεται.
Και πώς το κάνει; Μα φυσικά με θεϊκό ροζ κολάν που αφήνει να φανούν οι απίθανες αναλογίες και το σφιχτό σώμα. Το λουκ συμπλήρωσε η Ασλανίδου με κίτρινο crop top.

Φυσικά, η Ασλανίδου απέφυγε να βάλει ίχνος μακιγιάζ, κάτι που συνηθίζει τελευταία, καθώς ποζάρει ακομπλεξάριστα και σε selfie φωτογραφίες αλλά σε βραδινές εμφανίσεις.

«Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε γράψει η Μελίνα Ασλανίδου πριν λίγο καιρό στην κριτική που είχε δεχτεί για την εικόνα της.