Μαρία Μπέη: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ που θα αγαπήσεις

Μαρία Μπέη: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ που θα αγαπήσεις

Δε χρειάζεται ίχνος makeup για να είναι εντυπωσιακή

Μπορεί το MasterChef να τελείωσε για μία ακόμα σεζόν, ωστόσο τα πρόσωπα που γνωρίσαμε μέσα από αυτό, όχι απλώς παρέμειναν, αλλά τώρα είναι που «χτίζουν» την καριέρα τους. Τα επεισόδια με όλα τους τα γευστικά και προσωπικά συμβάντα, κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού, που απέκτησε νέους αγαπημένους celebs να ασχολείται.

Ποιος θα ξεχάσει το ζευγάρι του παιχνιδιού, δηλαδή τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο; Δεν υπήρχε μέρα που η κάμερα να μη δείξει έστω και ένα πλάνο τους. Τόσο που από ένα σημείο και μετά μέχρι που υπήρξε κόσμος που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στα social media.




Όπως και να το κάνουμε, όμως, η Μαρία είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Σίγουρα αυτός είναι κι ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεχώρισε. Μέσα από το παιχνίδι, ειδικά, καταλάβαμε ότι της αρέσει πολύ το μακιγιάζ και δε δίσταζε να το επιλέγει διαρκώς όποτε οι κάμερες ήταν μπροστά. Κι αυτό έκανε ακόμα και με την έξοδό της.

Χτες, όμως, η διάσημη -πια- σεφ έκανε ένα story, στο οποίο ποζάρει ξαπλωμένη, έχοντας αφήσει για λίγο πίσω της το makeup. Μόλις είδαμε τη φυσική της ομορφιά, μείναμε εντυπωσιασμένες και σε αντίστοιχη φάση θα βρεθείς και εσύ μετά την παρακάτω gallery.