Διάσημη Ελληνίδα blogger είναι ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε έτσι

Διάσημη Ελληνίδα blogger είναι ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε έτσι

Η ξανθιά καλλονή περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο για μια γυναίκα από το να φέρνει στον κόσμο μια νέα ζωή, πόσο μάλλον όταν ο άνθρωπος που έχει δίπλα της είναι ο ένας και μοναδικός πρίγκιπας των ονείρων της. Στην περίπτωση της ξανθιάς καλλονής blogger και influencer όλα τα παραπάνω ισχύουν μιας και βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Δρακωτό, τον άνθρωπο που την έκανε να σκεφτεί την ζωή της μαζί του, φτιάχνοντας μια ονειρεμένη οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη ένα πανέμορφο αγοράκι και αυτή τη στιγμή διανύουν την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής τους. Δεν είναι μόνο η αύρα του καλοκαιριού και η ξέγνοιαστη διάθεση του Αυγούστου που τους κάνει χαρούμενους αλλά τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι είναι ο λόγος που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Περιμένουν το δεύτερο τους παιδί και η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα social media.

Η influencer Mαρίζα Μπαϊρακτάρη δε διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον γιο της και μας επιτρέπει να ρίχνουμε κλεφτές ματιές σε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Έτσι, μέσα από το προφίλ της στο instagram έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος.

Με μια εντυπωσιακή φωτογραφία στη θάλασσα, η πανέμορφη blogger δείχνει την κοιλίτσα της και φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ. Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό ολόσωμο μαγιό καλωσόρισε το νέο μήνα του καλοκαιριού και ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στους πιστούς ακόλουθούς της.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε η blogger.