Το Kensington ευχήθηκε στη Meghan Markle και τα σχόλια έσταξαν φαρμάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Kensington ευχήθηκε στη Meghan Markle και τα σχόλια έσταξαν φαρμάκι

Πόση κακία υπάρχει όμως στον κόσμο;

Στις 4 Αυγούστου η Meghan Markle είχε τα γενέθλιά της, κι έκανε ένα βήμα πιο κοντά στα 40. Για τα 39α γενέθλιά της, της ευχήθηκε όλη η βασιλική οικογένεια ανεξαιρέτως με τα σχόλια να πέφτουν βροχή κάτω από κάθε post. Αυτά που κίνησαν λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον μας, και μας έκαναν να απορήσουμε και να απογοητευτούμε για την απέραντη κακία του κόσμου, συγκεντρώθηκαν κάτω από το post του Kensington aka της δούκισσας και του δούκα του Cambridge.

Και για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι με μία μόνο λέξη θα σου πούμε πως από τα 10 χιλιάδες -και βάλε- σχόλια που έγιναν τα μισά και παραπάνω έσταξαν φαρμάκι για τη Meghan Markle. Φυσικά οι fans των Cambridges εκθείασαν την Kate και τον William για την ανωτερότητά τους και για τις ευχές που έδωσαν παρά τα όσα τους έκανε η Meghan (τι τους έκανε;) και «έθαψαν» τη δούκισσα του Sussex με τους πιο αισχρούς και αγενείς χαρακτηρισμούς που μπορείς να φανταστείς.

Ευτυχώς όμως υπήρξαν και κάποιοι που όχι μόνο ευχήθηκαν στην αγαπημένη μας Meghan, αλλά την υποστήριξαν και κατέκριναν όλα εκείνα τα σχόλια που την έκαναν σκουπίδι. Χαρακτηριστικά ένα από αυτά τα σχόλια αναφέρει: «Όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια εδώ είναι η αιτία που οι Sussexes έπρεπε να φύγουν. Εσείς είστε το πρόβλημα σε όλο αυτό».

Ενώ ένα άλλο σχόλιο ανέφερε: «Έχω εκπλαγεί με το πόσο προσβλητικά είναι κάποια σχόλια. Στο τέλος της ημέρας είναι κι εκείνη άνθρωπος. Φερθείτε στους ανθρώπους με ευγένεια. Μην είστε τόσο σκληροί με κάποιον που δεν γνωρίζετε στην πραγματική ζωή». Και βλέποντας τα δύο αυτά σχόλια εκτός από το να κάνουμε like θέλουμε και να χειροκροτήσουμε για το πόσο σωστά ήταν.

Δες στη gallery που ακολουθεί τα φαρμακερά σχόλια στο πρόσωπο της Meghan Markle.