Καρναβά: Το gold pass του GNTM έχει τέλειο κορμί & δεν μαντεύεις ποια της σχολίασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καρναβά: Το gold pass του GNTM έχει τέλειο κορμί & δεν μαντεύεις ποια της σχολίασε

Αυτό αλήθεια δεν το περιμέναμε

Την Ελευθερία Καρναβά τη γνωρίσαμε πριν από περίπου έναν χρόνο μέσα από τη δεύτερη σεζόν του Greece’s Next Top Model. Το νεαρό κορίτσι που εντυπωσίασε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε στον χώρο των οντισιόν, τόσο με το περπάτημα, όσο και με τις πόζες της, πήρε από την κριτική επιτροπή το golden pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM, χωρίς να χρειαστεί να περάσει από τις δοκιμασίες του bootcamp.

Αυτό φυσικά δεν άρεσε σε αρκετά κορίτσια που δεν θεώρησαν την Ελευθερία κάτι τόσο wow για να πάρει το χρυσό εισιτήριο. Μάλιστα, στο σπίτι του GNTM όταν αρχικά έμενε στο ίδιο δωμάτιο με τις FF δεν πέρασε και τις πιο ευχάριστες μέρες, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που της μιλούσαν άσχημα και της έκαναν bullying. Εν τέλει την ανάγκασαν να φύγει από το δωμάτιο, ενώ κάθε φορά που μιλούσαν στις κάμερες είχαν πάντα κάτι να πουν για εκείνη.

Θυμούμενες όλα αυτά λοιπόν, καταλαβαίνεις πως μόνο «σοκ» και έκπληξη μπορούσε να μας προκαλέσει το σχόλιο που είδαμε στη φωτογραφία της Ελευθερίας στο Instagram. Η πρώην παίκτρια του GNTM πριν από μερικές ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό και το σώμα της μας έκοψε την ανάσα. Λίγες ώρες πριν είδαμε στα stories της βίντεο στο οποίο η μέση της και η επίπεδη κοιλιά της είναι απλά super.

Οπότε ίσως ως ένα σημείο να καταλαβαίνουμε τα σχόλια που έγιναν. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως το ένα σχόλιο δεν ήταν έκπληξη. Μία από τις FF, η οποία μάλλον δεν είναι πια ff, σχολίασε στη φωτό της Ελευθερίας βάζοντας emojis με φωτιές και δεν την αδικούμε. Η Ελευθερία ήταν όντως on fire!