Ηey gorgeous: Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει τη super γραμμωμένη της κοιλιά

Ηey gorgeous: Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει τη super γραμμωμένη της κοιλιά

Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται με το λευκό της μπικίνι και οι κοιλιακοί της είναι το κάτι άλλο.

Η Δούκισσα Νομικού είναι το τρανταχτό παράδειγμα ότι μια γυναίκα, όλα τα μπορεί! Έπειτα από τις εγκυμοσύνες της καταφέρνει και παραμένει η ίδια, γοητευτική και σαγηνευτική ξανθιά καλλονή που έχεις αγαπήσει. Το σώμα της δεν έχει αλλάξει καθόλου και είναι πραγματικά αξιοζήλευτο!

Κρατά τους διαδικτυακούς της φίλους ενήμερους για τις όμορφες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές της, εκείνο όμως που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι το καλλίγραμμο σώμα της και οι άψογες αναλογίες της όταν φωτογραφίζεται με μαγιό.

Απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές ημέρες του Αυγούστου, η Δούκισσα έχει γεμίσει το προφίλ της στο instagram με φωτογραφίες με αλατισμένα μαλλιά σε παραλίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι μας κάνει να ζηλεύουμε! Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της βρίσκεται με τον γιο της αλλά και την οικογένεια της και σίγουρα αυτό που παρατηρούμε είναι το πόσο ξεκούραστη και αψεγάδιαστη μοιάζει.

Η ξανθιά καλλονή μας άφησε άφωνες με την τελευταία της ανάρτηση, αφού είναι πραγματικά σα γοργόνα στην αποβάθρα που χαίρεται το μπλε της θάλασσας. Φωτογραφίζεται με ένα άψογο λευκό μπικίνι που αναδεικνύει εξαιρετικά το καλλίγραμμο σώμα της και με τι πάθαμε σοκ; Με τους κοιλιακούς της φυσικά!

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στη gallery για να καταλάβεις!