Η Δούκισσα Νομικού με σοφιστικέ total black look και στη θάλασσα

Η Δούκισσα Νομικού με σοφιστικέ total black look και στη θάλασσα

Το μακρυμάνικο, μαύρο, ολόσωμο μαγιό της δεν το λες και συνηθισμένη επιλογή.

Αυτές τις ημέρες η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με ολόκληρη την οικογένειά της. Γι’ αυτό ο φωτογραφικός φακός τη συλλαμβάνει από νωρίς στην παραλία να παίζει με μάσκες και νεροπίστολα μαζί με τον γιο της, Σάββα. Σαν κλασική μαμά μικρών παιδιών, αφήνει για αρκετή ώρα τη θαλπωρή της ξαπλώστρας και κάθεται στην ακροθαλασσιά φτιάχνοντας κατασκευές στην άμμο.

Αυτές οι δραστηριότητες θεωρούμε πως είναι και ο γνώμονας σύμφωνα με τον οποίο επιλέγει τα μαγιό της φέτος το καλοκαίρι (γενικά) και επέλεξε και αυτό που θα δεις στην παρακάτω gallery (ειδικά). Η Δούκισσα φωτογραφήθηκε με ένα μαύρο, μακρυμάνικο μαγιό με cut out στην πλάτη και ένα μικρό wrap δέσιμο μπροστά που τόνιζε το μπούστο της και κατέληγε σε έναν διακριτικό φιόγκο και μας έκανε προς στιγμήν να προβληματιστούμε με την επιλογή της. Όχι γιατί το συγκεκριμένο one-piece δεν ήταν κομψό, το αντίθετο θα λέγαμε. Αλλά γιατί ήταν λίγο παραπάνω «κλειστό» από όσο είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε στην παραλία.

Και η εξήγηση για αυτό, πέρα από το αδιαμφησβήτητα σοφιστικέ του στυλ είναι πολύ απλή: δεν ήθελε να «καεί» από τον ήλιο οπότε για να προστατευθεί όσο παίζει με τον μικρό Σάββα, επέλεξε ένα μαγιό που θυμίζει surfer αλλά ταυτόχρονα είναι classy. Ιδιαίτερη αλλά πολύ chic επιλογή για ακόμα μία φορά από τη Δούκισσα Νομικού!

Αν θες να αντιγράψεις το look της μπορείς να το κάνεις και εκτός παραλίας, φορώντας ένα μαύρο bodysuit και μία αέρινη wrap φούστα ή ένα denim shorts. Θα είσαι στυλάτη και άνετη χωρίς υπερβολές, φορώντας βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής (και όχι μόνο) γκαρνταρόμπας. #notbad
Δες επίσης: Crop Τop & Jean: Ο πιο κλασικός, καλοκαιρινός συνδυασμός ρούχων φέτος αναβαθμίζεται