Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον κορονοϊό: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»

Πατούλια Κατερίνα
Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον κορονοϊό: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»

Η αποκάλυψη και το τεστ αντισωμάτων

Την περιπέτεια που πέρασε τον Απρίλιο αποκάλυψε διάσημη ηθοποιός η οποία μας σόκαρε με την φωτογραφία της στον αναπνευστήρα. H 47χρονη ποζάρει στο Instagram σε μια throwback φωτογραφία σε κακή κατάσταση εξηγώντας πως δύο φορές εξετάστηκε στα τέλη του Μαρτίου και δύο φορές βγήκε αρνητική στον κορονοϊό.

Μιλάμε για τη 47χρονη Alyssa Milano, η οποία πέρασε σε βαριά μορφή τον covid 19 αλλά και τα δύο τεστ που έκανε με το τρύπημα στο δάχτυλο βγήκαν αρνητικά.

Η ίδια εξήγησε πως συνέχισε να νιώθει πολύ άσχημα σε βαθμό που ένιωθε πως θα πεθάνει:

«Δεν έχω νιώσει τόσο άρρωστη στη ζωή μου, όλα πονούσαν, είχα χάσει την αίσθηση της γεύσης, πονούσα σαν να πατούσε ένας ελέφαντας στο στήθος μου, δεν μπορούσα να φάω, έχασα τέσσερα κιλά σε 2 εβδομάδες, ένιωθα μπερδεμένη, είχα και πυρετό, ένιωθα πως θα πεθάνε. Τα συμπτώματα ήταν πολλά, ζαλάδα, στομαχικές ανωμαλίες, ακανόνιστη περίοδος, ταχυκαρδία, δυσκολία στην αναπνοή, μειωμένη μνήμη και γενικά είχα όλα τα συμπτώματα του covid19», τόνισε η ηθοποιός που ήθελε με το μήνυμά της αυτό να εξηγήσει πως τα τεστ που κυκλοφορούν δεν είναι ακριβή ενώ κατέληξε:



«Είμαι τελικά θετική στα αντισώματα για covid19, θέλω να το ξέρετε πως οι αριθμοί εκεί έξω είναι άλλοι, μιλάμε για μια ασθένεια και όχι για ψέμα, ένιωθα πως θα πεθάνω, θα δωρίσω το πλάσμα μου για έρευνα».

Η Μιλάνο, κατέληξε πως δεν θέλει να περάσει κανείς αυτό που πέρασε και εξήγησε πως όλοι πρέπει να φορούν μάσκα και να κρατούν τις αποστάσεις.