Νατάσσα Μποφίλιου: Το σπάνιο βίντεο από τα 16 της να τραγουδά θα σε μαγέψει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νατάσσα Μποφίλιου: Το σπάνιο βίντεο από τα 16 της να τραγουδά θα σε μαγέψει

Πόσο φανταστική φωνή;

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μία από τις τραγουδίστριες του ελληνικού μουσικού στερεώματος που η φωνή της μπορεί πραγματικά να μας κάνει να ανατριχιάσουμε. Κάθε νότα που βγαίνει από τον λαιμό της είναι απλά φανταστική, και δεν υπάρχει φορά που σε συναυλία της δεν έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό, δεν έχουμε συγκινηθεί και δεν έχουμε τραγουδήσει μαζί της με όλο μας το είναι.

Τα τραγούδια της σε κάνουν να σκέφτεσαι, να ερωτεύεσαι και να συγκινείσαι και γι’ αυτό είναι μία από τις αγαπημένες μας ερμηνεύτριες. Έχει ανέβει χρόνια τώρα στο Top 10 των αγαπημένων μας (ναι προφανώς είναι στην πρώτη θέση), όμως μετά το βίντεο που είδαμε στο Facebook προφίλ του αδερφού της Αντώνη, εχθές το βράδυ, μας έκανε να υποκλιθούμε στο τεράστιο ταλέντο της και τη μοναδική φωνή της.

Ο Αντώνης Μποφίλιος έχει ανεβάσει στο προφίλ του ένα βίντεο από τον Ιούνιο του 1999, όταν η Νατάσσα ήταν 16 χρονών. Στο σπάνιο αυτό βίντεο η Νατάσσα ερμηνεύει σε σχολική γιορτή το «Ο ταχυδρόμος» γραμμένο και μελοποιημένο από τον Μάνο Χατζιδάκι. Αν και μόλις 16 ετών, το κορίτσι αυτό που τραγουδά, θυμίζει σε πολλά πράγματα τη Νατάσσα του σήμερα τόσο στην όψη, όσο και στη φωνή.



Δες το σπάνιο βίντεο που ανέβασε ο αδερφός της και ετοιμάσου να συγκινηθείς και να ανατριχιάσεις.