Fit n’ sexy: Μετά από δύο παιδιά και το σώμα της star είναι έτσι ακριβώς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Fit n’ sexy: Μετά από δύο παιδιά και το σώμα της star είναι έτσι ακριβώς

Δες λίγο τη φωτογραφία της σε παρακαλούμε

Στην Αμερική τα πράγματα με τον κορονοϊό είναι κάπως δύσκολα, αφού εκεί όλοι βρίσκονται ακόμη σε καραντίνα. Οι έξοδοι των ανθρώπων, γνωστών και μη, είναι περιορισμένες και πολύ σπάνια του βλέπουμε όπως καταλαβαίνεις. Γι’ αυτό και από την άλλη πλευρά του ατλαντικού δεν έχουμε πια συχνή ενημέρωση για το τι συμβαίνει. Ευτυχώς όμως υπάρχουν τα social media και μπορούμε να τους παρακολουθούμε μέσα από αυτά. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που συνεχώς ποστάρουν σε Instagram και Facebook στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η διάσημη ηθοποιός, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία με το μαγιό της στο account της, και μια σύγχυση την πάθαμε. Και την πάθαμε γιατί βλέποντας το κορμί της θυμηθήκαμε πως έχει δύο παιδιά, και η πρώτη ερώτηση που μας γεννήθηκε ήταν πως στο καλό τα έκανε τα παιδιά αυτά, από που βγήκαν και είναι τέτοια καλλονή;

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που έφερε στον κόσμο την κορούλα της (που είναι κα η πιο πρόσφατη γέννα της) και αλήθεια το σώμα της, ήταν το κάτι άλλο. Είναι βασικά γιατί την κοιτάζουμε και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Δεν έχει την απόλυτη γράμμωση –και όχι δεν είναι κακό αυτο- όμως το σώμα της είναι φανταστικό, γιατί έτσι πρέπει να είναι ένα φυσιολογικό γυναικείο κορμί.

Της αναγνωρίζουμε ωστόσο πως αχνοφαίνονται κάποιοι κοιλιακοί και αυτό είναι πολύ cool για μαμά δύο παιδιών. Η Hilary Duff παίρνει το βραβείο της fit n’ sexy μαμάς σε καραντίνα, και το παίρνει εντελώς δικαιωματικά.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.