Σοφία Καρβέλα: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι και θαυμάζουμε τους κοιλιακούς της

Σοφία Καρβέλα: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι και θαυμάζουμε τους κοιλιακούς της

Η τόση γυμναστική έχει αποτέλεσμα

Το κομμάτι της γυμναστικής αποτελεί πλέον μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων κι ακόμα περισσότερο των celebrities. Είναι κάτι που τους βοηθάει να διατηρούνται λαμπεροί κι ανανεωμένοι, αφού αυτό δε βοηθάει μόνο στη γράμμωση, αλλά και στη γενικότερη όψη του δέρματος -Πέρα από όλα τα οφέλη που έχει για τη υγεία μας, φυσικά-.

Το να βλέπουμε, λοιπόν, φωτογραφίες με την θέα των απίστευτων κορμιών τους μετά από τη εντατική γυμναστική που κάνουν δεν μπορούμε να πούμε ότι μας προξενεί και ιδιαίτερη έκπληξη. Ωστόσο, δε γίνεται να μη θαυμάσουμε την απόδοση του κόπου.




Η Σοφία Καρβέλα είναι μία cool μαμά για πολλούς λόγους. Ασχολείται πολύ με τα παιδιά της και τους αφιερώνει αρκετό χρόνο κάνοντας διασκεδαστικά πράγματα, όπως έχουμε δει μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και, γενικά, το account της έχει πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, αφού η προσοχή πέφτει πάντα στις έξυπνες και αστείες περιγραφές που βάζει δίπλα στις φωτογραφίες.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, όμως, η προσοχή δε γίνεται να μην πέσει για μία ακόμα φορά στο καταπληκτικό της κορμί. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και εντυπωσίασε τους πάνω από 60 χιλιάδες followers της.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.