Η δημόσια εξομολόγηση της Καινούργιου στον αγαπημένο της και το τρυφερό σκίτσο

Η δημόσια εξομολόγηση της Καινούργιου στον αγαπημένο της και το τρυφερό σκίτσο

Ο έρωτας καλά κραττεί

Oι διακοπές συνεχίζονται για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία περνάει ένα από τα πιο όμορφα και ευτυχισμένα καλοκαίρια της ζωής της.
Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο Open κι ενώ έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενο τηλεοπτική σεζόν, έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και μετά την Μύκονο, βρέθηκε στην Σαντορίνη.

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, η παρουσιάστρια περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.
Αυτές οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού έγιναν ένα υπέροχο σκίτσο του Γρηγόρη Μασούρα, το οποίο μοιράστηκαν με τους fans τους στο Instagram τόσο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, όσο και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα, έσπευσε να κάνει και μαι τρυφερή εξομολόγηση για τον αγαπημένο της, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει η παρουσιάστρια, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.
«You’re the one, the one I’ve been looking for», δηλαδή, εσύ είσαι αυτός που έψαχνα να βρω, τόνισε η Κατερίνα.

Πριν την γνωριμία της με τον αγαπημένο της και μετά από μια σειρά σχέσεων που έγιναν γνωστές στο κοινό αλλά η πορεία τους δεν ήταν επιτυχημένη, η Καινούργιου είχε αποφάσισε να μην δημοσιοποιήσει ξανά κάποια σχέση της. Φαίνεται πως πια, ο δεσμός με τον αγαπημένο της είναι τέτοιος που της επιτρέπει να μιλάει δημόσια για εκείνο.


Το σκίτσο απεικονίζει το ζευγάρι σε animation μορφή με την Καινούργιου να θυμίζει πριγκίπισσα της Disney. Δες την παρακάτω.