Δε φαντάζεσαι με ποια ηθοποιό φέρεται να έχει σχέση ο Bradley Cooper

Πατούλια Κατερίνα
Δε φαντάζεσαι με ποια ηθοποιό φέρεται να έχει σχέση ο Bradley Cooper

Ο Βradley στην ζωή μετά την Irina

Έχει περάσει ένας χρόνος και ένας μήνας από την ανακοίνωση του χωρισμού του Bradley Cooper από την Irina Shyak μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρης τους.

Από τότε και μετά το Oscar, έχουμε δει λιγοστές φορές τον 45χρονο γόη του Hollywood και τις περισσότερες από αυτές συνοδεύεται από την κόρη του και για άλλη γυναίκα στην ζωή του ούτε λόγος.

Όλα αυτά μέχρι χτες, μιας και υπάρχει μια γυναίκα που έχει έρθει πολύ κοντά στον Bradley, την γνωρίζει χρόνια και είναι γνωστή και σε μας, μιας και είναι ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της εξίσου κούκλος με τον Cooper.



Mιλάμε για την 48χρονη Jennifer Garner που εθεάθη στην παραλία του Malibu παρέα με τον Cooper και την τρίχρονη σήμερα κόρη του Lea De Seine.
Η Garner ήταν πολύ προστατευτική και βοηθούσε τη μικρή να χτίσει πύργους στην άμμο ενώ μιλούσε και γελούσε με τον άκρως γυμνασμένο Bradley.

Οι δύο ηθοποιοί είναι χρόνια φίλοι και υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι στην σειρά Alias. Oι φήμες θέλουν την Garner να έχει χωρίσει με τον John Miller με τον οποίο ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και μετά το διαζύγιο με τον Affleck.
Πηγή της Page Six πάντως επιμένει πως Garner και Cooper είναι μόνο φίλοι και τίποτα παρακάνω.