Το σώμα της Σπυροπούλου στις παπαράτσι φωτογραφίες χωρίς φίλτρα είναι κάπως έτσι

Πατούλια Κατερίνα
Το σώμα της Σπυροπούλου στις παπαράτσι φωτογραφίες χωρίς φίλτρα είναι κάπως έτσι

Η αλήθεια του Instagram vs η αλήθεια των παπαράτσι

Πριν από λίγες ημέρες, ο Νίκος Κοκλώνης είχε τα γενέθλιά του και σε ένα από τα stories του ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει πως η καλή του φίλη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση και στο Open με δική της εκπομπή.

Αυτό το διάστημα, και πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του χειμώνα, η Κωνσταντίνα πέρασε στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο. Και μπορεί από χθες η Σπυροπούλου να είναι στο πατρικό της στη Ρόδο, όμως ο φακός των παπαράτσι την είχε εντοπίσει με ολόσωμο μαγιό σε παραλία της Μυκόνου.

Αν έχεις παρατηρήσει τις φωτογραφίες της Σπυροπούλου στο Instagram είναι πάντα αψεγάδιαστες και η απώλεια βάρους της παρουσίαστριας το φετινό καλοκαίρι είναι εμφανής.

Η Σπυροπούλου που οι φήμες την θέλουν και πάλι single, μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Μηλιώνη, διαθέτει αναλογίες και καμπύλες που τρελαίνουν.

Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα; Οι παπαράτσι φωτογραφίες από την Μύκονο φανερώνουν πως αυτό που βλέπεις στο Instagram είναι κατά 90% και η πραγματικότητα. Πέρα από κάποιες μικροατέλειες, το κορμί της Κωνσταντίνας είναι όπως το βλέπεις ακριβώς.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω και κρίνε και μόνη σου

DPG Network