Γέννησε το πρώτο της παιδάκι και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε

Γέννησε το πρώτο της παιδάκι και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε

Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με το υγιέστατο αγοράκι της.

Τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να ταξιδέψουν στον κόσμο των social media και η φωτογραφία από το μαιευτήριο, αγκαλιά με το πρώτο της παιδάκι έκανε θραύση στο instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδάκι και με την πιο γλυκιά ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram μοιράστηκε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πασίγνωστη μελαχρινή δημοσιογράφος έφερε στη ζωή ένα πανέμορφο υγιέστατο αγοράκι και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Στο πλευρό της παρέμεινε ο αγαπημένος της σύντροφος Αλέξανδρος Χατζόπουλος και η πολύτιμη οικογενειακή αυτή στιγμή ανακοινώθηκε από την ίδια στο instagram.

H παρουσιάστρια ειδήσεων στο κανάλι του OPEN γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και έσπευσε αμέσως να μοιραστεί αυτό το θαύμα με την πιο γλυκιά φωτογραφία στα social media. Με ένα στιγμιότυπο που αποτυπώνει την μητρική στοργή, η Νίκη Λυμπεράκη κρατά το μικρό χεράκι του γιου της και η λεζάντα της φωτογραφίας είναι πραγματικά ό,τι πιο όμορφο θα διαβάσεις.

H φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν με ευχές το post της. Στη λεζάντα η δημοσιογράφος έγραψε: «Παιδιά ο Πανούλης μας. Από χθες ο κόσμος όλος!»

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε η Νίκη Λυμπεράκη.