Θυμάσαι τον Γιώργο Λιάγκα πριν 25 χρόνια στη Ντόλτσε Βίτα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τον Γιώργο Λιάγκα πριν 25 χρόνια στη Ντόλτσε Βίτα;

Ναι, αλήθεια ήταν εκεί

Μπορεί το Κωνσταντίνου και Ελένης να το βλέπουμε σε επανάληψη χρόνια ολόκληρα τώρα και να μην το βαριόμαστε, υπάρχουν όμως και άλλες σειρές που λατρέψαμε και μας αρέσει πολύ να βλέπουμε ξανά και ξανά όταν τις προβάλλει η τηλεόραση. Μία από αυτές είναι και η Ντόλτσε Βίτα στο Mega, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1995-1997. Το story το θυμάσαι, έξυπνο και πρωτότυπο για την εποχή του, και ατάκες που θυμόμαστε ακόμη και σήμερα.

Αυτό που πιστεύουμε πως δεν θυμάσαι όμως είναι την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στη σειρά αυτή. Ναι, καλά διαβάζεις, ο Γιώργος Λιάγκας είχε περάσει για ένα guest κάποιων δευτερολέπτων, όμως ποτέ κανείς δεν τον είχε προσέξει. Η αλήθεια είναι βέβαια πως ούτε κι εμείς τον είχαμε παρατηρήσει τότε. Κάτι η μικρή διάρκεια της σκηνής, κάτι η παρατηρητικότητά μας, ε δεν ήθελε και πολύ.

Τις προάλλες όμως, που η Ντόλτσε Βίτα επέστρεψε στους δέκτες μας και προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, εκεί τον είδαμε για πρώτη φορά. Σου θυμίζουμε πως στο πρώτο επεισόδιο της σειράς η Χριστίνα Μαρκάτου (aka Άννα Παναγιωτοπούλου) επιστρέφοντας οδικώς από τη Ρώμη προς τη Περούτζια, όπου είχε επισκεφθεί την κόρη της, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει σε κάποιο μοτέλ, λόγω κακοκαιρίας.

Εκεί συναντά για πρώτη φορά τον Αντώνη Καλούδη (aka Θανάση Ευθυμιάδη) και περνά μαζί του μια βραδιά πάθους, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως πρόκειται για τον σύντροφο της κόρης της. Στη σκηνή λοιπόν που η Χριστίνα μπαίνει στο μοτέλ, πίσω της περνά ένα πάρα πολύ γνωστό άτομο της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος συμμετείχε ως κομπάρσος στο πρώτο επεισόδιο της σειράς για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Δες παρακάτω το στιγμιότυπο (στο 11:20).